Candance no ved to ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Janulik03 ja zvazila ze zkusim S. Jako motivacni saty a hned potom sezrala horalku. Tak nevim dal
Candance ktore? Tie s hranatym? Mydlkm ze ti budu. Horalkaje s prepacenkm prd to ja som bola urobit inventuru a po navrste sa dala dvapansky pradeda, gulasovu polievku a tvarohove rezance sladke. Do pajzlu patrim nie do peknych šiat. ![]()
Candance ktore? Tie s hranatym? Mydlkm ze ti budu. Horalkaje s prepacenkm prd to ja som bola urobit inventuru a po navrste sa dala dvapansky pradeda, gulasovu polievku a tvarohove rezance sladke. Do pajzlu patrim nie do peknych šiat.
ja si objednala na zkousku S a oslavila to zmrzlinou Magnum, 2x
Ako som tu tvrdila, že si nič zimné nekúpim...No tak som kúpila jinx šaty a modrý 999 sveter, k tomu fľašu rumu a colu. ![]()
Jak to tady čtu, ještě že jsem si koupila mejdlo, tomu snad velikost zůstane ![]()
Dnes dorazila Fleur Diamantine Maison Crivelli, jen si nejsem jistá, zda si ji nechám. Zatím to vypadá, že jsem měla jinou představu, čas ukáže ;-)
Tak jsem si pro radost taky vybrala par svetrů a konečně mají zase tuhle sukni :)

paktofonika Flaša rumu a cola je super nákup :-). Mám za sebou teď pár těžkých hodin, tak nevím, jestli tě nemám napodobit :-).
paktofonika ktere saty jsou jinx saty? :)
A já utrácím za kytky, z těch nevyrostu. Kromě do vázy jsem už domů natahala asi 6 hrnkových, když nemůžu do přírody, přijde přiroda za mnou.
Jinak mne ty nákupy teď nebaví, mám věcí, že to nemám kam dávat a nosím dokola několikery domácí letní šaty.
Ani ten COS mne nebaví, není to taky příznak covidu, jako ztráta čichu a chuti, tak i chuti nakupovat?
Tulipe sukeň je pěkná
paktofonika Jasně :-). Máš český bramborový, nebo lepší? :-)
Ty šaty 999 jsem našla velmi podobný na Arketu (kde je teď pro změnu poštovný zadarmo). A jsou pletený, takže ne tak pevný Janulik03, razorblade ![]()
Já si skoro stejný zkoušela v tom Afoundu, byla to Filippa K, takže obvykle ukrutně drahá - tam byla skoro zadarmo (což mě přimělo k vyzkoušení), nicméně byly taky pevný a i když měli moje číslo, v tom vobepnutí jsem se necejtila. Ale ten výstřih čtverhrannej je slušivej, to zas jo.
paktofonika jo uz asi vim, to budou ty, co jim rikam lesba saty :) Ty jsou fajn a nosim je casto, na zimu jsou paradni. Myslim, ze ty, co maji letos jsou malinko jine, ale ze rozdil je fakt minimalni.
Já to mám už od jara, to by byl nejd kdo Covid na světě. Jsem si koupila nějaké věci na ven - rozumnej dve sportovni mikiny, nepromokavou bundu. Mám asi šestery boty, které jsem neměla na sobě ani jednou, ale nutné potrebujú kožené trekovky. A ty se musí zkoušet. Asi tak....
Ale kupuji si pánve, porcelán a kytky.
30ti denní online Yoga challenge od brněnského studia Yoga Garden. Kdyby se někdo nemohl přinutit začít cvičit doma, doporučuju.-)
nellielovett ...není, prosím, nějaký odkaz.?.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.