paktofonika možná pozdě. Velikost.. no vzala jsem 34, možná jsem měla vzít 36. Myslela jsem,že budou větší a hlavně pružnější![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Mulen sakra, veď ja som na ne úplne zabudla! ![]()
Candance je to víkendová akcia.
paktofonika
Ajaj, nemají pořád to poštovné zdarma?
Tak jsem si ty saty s hranatym vystrihem teda koupila taky![]()
razorblade hele, budem vypadat skvěle, těším se na pondělí, až dorazí, teda snad nebudem zklamaný!!!!
Vilemina ja jsem si ty saty asi pred 14 dny zkousela, takze vim, jak v nich budu vypadat... jen k nim asi musim koupit poradnou podprdu a bodlo by jim i par kilo dolu. :D
razorblade no u mě cca 15, nicméně krásný v nich budem, si piš![]()
Vilemina budem! ja si je vezmu az me zas pustej do snemovny. mam desnej problem s tim, ze jak jsem nastoupila v obdobi rousek a na ne navazujicich prazdnin, tak si me nikdo nepamatuje.![]()
razorblade :-D
razorblade otazka je, jestli se ti v tech satech budou koukat do obliceje :)
Kokoska uvidime... ja takhle velkej vystrih na sobe nemela snad deset let, tak doufam, ze se celej den pak nebudu schovavat na zachodkach a nadavat si![]()
razorblade pujcis si od Alenky prehoz a bude!
razorblade Ta rouška ti třeba dodá lepší pocit, částečně schovaná, byť jiná část těla.![]()
razorblade Do sněmovny jako dělaný :-). Myslím, že tahle by šla:
razorblade Teď si tě zapamatujou![]()
razorblade Budes krasna! Mne se ty saty taky strasne libi, ale na me to neni. ![]()
999 ja u babise nenakupuju :/ musim pockat, az otevre lindex. a nebo mrknout do f&f, to je ted jediny otevreny v nasem tesku :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.