AAle prdlajs, je akurát vysoký. Je jasné že najradšej by som kupila tieto, ale po úraze už nemôžem v zime tie uzučké opätky . Mám z nich strach. :D
https://www.eobuv.cz/kozacky-calvin-klein-black-label-sanya-e2238-black.html
AAle prdlajs, je akurát vysoký. Je jasné že najradšej by som kupila tieto, ale po úraze už nemôžem v zime tie uzučké opätky . Mám z nich strach. :D
https://www.eobuv.cz/kozacky-calvin-klein-black-label-sanya-e2238-black.html
Tak na tom bych se zabila ještě mezi dveřma. Úzký podpatek sice na kozačkách mám, ale asi ne tak moc a má jen asi 6 cm. V těch se mi chodí dobře.
jenom jsem vám chtěla napsat po skoro měsíci užívání, že ten zarolovávací batoh Braasi je fakt skvělej, příjemnej a dobře se nosí. V zádech má docela velkou kapsu přístupnou zvenku, do které se vejde peněženka, mobil i čtečka, takže není nutné pořád rolovat a přitom je minimální riziko ukradení.
Jako jedinou potenciální nevýhodu bych uvedla, že se na něj dost lepí oranžové chlupy, jeden jsem z něj sundala hned po vybalení z vánočního papíru, aby se obloukem vzduchem okamžitě vrátil a nalepil se o kus vedle...
A taky jsem tuhle viděla psa, jak u toho sedí a velmi pomalu olizuje kožený poutko u zipu...
Ale fakt je super.
...a velmi pomalu olizuje kožený poutko u zipu...![]()
Ach jo, som marná a objednala som šaty (nie čierne!!!)
Keby som včera nešpekulovala mohla som mať jedno poštovné
Ja dúfam že mi všetko sadne, lebo ináč ![]()

To s tím poutkem..
jinak moc děkuju za recenzi, já si říkala, že se po něm kouknu naživo, abych viděla, ale nedostala jsem se. Asi objednám rovnou..já furt váham nad barvou teda taky..
Fakt ma už všetky štvete. Tak som len nakukla a teraz ma okamžite odhovorte od týchto čižiem.
https://www.eobuv.cz/kozacky-gino-rossi-verona-dkg110-f95-3v00-9900-cerna.html
to se bude rozmlouvat blbě, no, já bych vám je spíš doporučila, vypadají krásně :)
No jinak já jsem neodolala. Jen v hnědý barvě, teda..![]()
ono se dá s nima domluvit a zajet se podívat k nim do dílny na Bílou Horu
Aha, to jsem nevěděla..já myslela, že kouknu někde po těch obchodech, ale pochopila jsem, že ho vlastně nikde nemaj..tak až vyberu barvu..vono mě to nehoní, chci ho na výlety a ty jsou v nedohlednu zatím ![]()
Tak ďakujem pekne, ešte váham ale asi ich skúsim. Potrebujem vysoké čižmy. ![]()
Neváhajte. Tu nieje o čom, čižmy sú krásne. Len do toho!!!![]()
Ty GR jsou bozi, do nich!
jupka. fotky nejsou nic moc, ale snad z nich je videt jak je to sity :) jen se stihlejma rukama by to asi vypadalo lip. (a neumim vkladat fotky z mobilu:/)

Zezadu to kapánek připomíná pláštěnku u kadeřnice, ale zepředu pěkné!
Já jsem si dnes koupila květák. Za padesát korun, ale vélikej![]()
Dnes přišly...

Koupila jsem si nedávno tenhle svetr. Nejsem chlap, ale sedí mi.
Je z kašmíru a je super. XXS asi žádnej chlap nechtěl, tak byl za přijatelnou cenu...
Fakt ma už všetky štvete. Tak som len nakukla a teraz ma okamžite odhovorte od týchto čižiem.
https://www.eobuv.cz/kozacky-gino-rossi-verona-dkg110-f95-3v00-9900-cerna.html
Ty jsou naprosto skvele! Aaaa! Strasne by se mi hodily! Kurnik a ja jsem si zrovna rikala, ze ted nebudu nic nakupovat... ![]()
Taky chodívám na svetry do pánského. Minulý rok jsem si koupila pěkný, vlněný, xs, ve velké slevě :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.