Na WOOLOWERS mají dneska slevu 25% i na zlevněné věci, tak jsem se zase neovládla ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
To co vidím na fotce se mi líbí, ale jak psala jinx , když se v nich necítíte ... Ale sluší Vám :-).
Nechte si ty informace
, svetrů totiž není nikdy dost
.
Já mám v košíku obě verze těch bot a nějak vyhrává můj úhel pohledu, že černá se hodí ke všemu, ale ty vínové ... ![]()
Vínové boty už jsem měla a nosila jsem je k džínám i černým kalhotám, bílé košile k tomu a černou kabelku, třeba. Už dosloužily, tak se další užijou.
Ty GR se mi též líbí (nutně potřebuju lakovky :-D), ale nemám odvahu, vzhledem k tomu, že ty lodičky, které jsem zkoušela mi spíše neseděly.
Gratuluji k nákupu a díky, nakonec mi objednávka vyšla též po změně prohlížeče. A dnes mi nešla přes Chrome ani "Parfumanie", nechápu důvod. ![]()
Myslím, že ty šaty byste zkusit měla
.
Na eobuv není problém s vracením, zkusím a uvidím.
Ano, to je výhoda, ale když je člověk natěšen a pak
, tak to zamrzí. Já budu poprvé zkoušet značku Solo Femme, tak bude mít také překvápko.
Dodání z COS bylo ovšem super rychlé. Šaty jsem objednala v pondělí, v pondělí odeslány a dnes jsou doma. Ale buhužel já doma nejsem, takže je vyzkouším a ohodnotím až v úterý.
Ja ich mám už dlhšie a sú fakt pohodlné. Skoro ako papuče po roku. :)
Fakt ma už všetky štvete. Tak som len nakukla a teraz ma okamžite odhovorte od týchto čižiem.
https://www.eobuv.cz/kozacky-gino-rossi-verona-dkg110-f95-3v00-9900-cerna.html
Otázka pro všechny, které mají ty šaty COS s balonovou sukní - nevadí vám, že se ty šaty nemůžou prát? Nebo je perete v programu na jemné prádlo? Pokud by se musely opravdu jen čistit, tak to by byly dost nepraktické, ne... Představa, že s nimi lítám každou chvilku do čistírny, by mě od koupě dost odradila.
Mám tu letní verzi a peru je v pračce, i když je na nich taky značka chemicky čistit. Samotnou sukni mám vlněnou a tam bych to neriskovala... Ale přeci jen sukni nenosíš do čistírny tak často jako šaty...
Já nemám COS, ale mám doma jedny "neprací" od Ivanky Trump a peru je na jemné prádlo. Zatím v pohodě, mám je už cca tři roky, ale fakt je, že je nosím spíš výjímečně.
Právě - sukni můžete dát do čistírny jednou za rok, šaty těžko.
Je to docela vopruz, mam dvoje a pristi sezonu uz asi risknu prat je na jemny program v pracce, zvlast, kdyz ctu, ze to neni problem :)
Já zkusím tyto. 
Áno je to rýchle, včera večer som to objednala a dnes prišiel mail že už je to na ceste. S DPD mám dobré skúsenosti takže super. A uvidíme čo šaty. Dnes je blbý deň tak možno aby som sa potešila tak ich objednám.
A ktorú farbu!!!! Babo raď !!!! :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.