ty letní jsem prala na nějaký jemný program, zimní nosím do čistírny, a asi budu i ty letní, protože se mi nechce žehlit se s tou sukní. ale já mám spoustu šatů vlněných / hedvábných... prostě nepracích a nijak mi to nevadí, prostě je nosím do čistírny.
Co jste si dnes koupili/y?
ja tam nakonec radsi nesla :D i proto, ze bych se tam ani nehodila. vel. 44-46 pri pouhych 172 cm a s jeste docela bujnym hrudnikem neni uplne cos-typ :D zasla jsem ale utracet do manga, kde jsem si koupila celkem zajimavou jupku :)
čo je jupka?
takovej staromodni vyraz pro halenku, je to mozna nas vychodoceskej germanismus. mne se k tomu mymu nakupu hodil, protoze ta halenka ma takovej jakoby plasticek. je to proste takova jupka :D
No ja som to googlila ale vyhodilo to len také halenky ako súčasť kroja. Tak som si nebola istá, lebo predsa len kroje som v Mangu zatiaľ nevidela :D
pláštíček? ![]()
Ja som si myslela, že plastíček od slova plast. ![]()
Ja peru
Já napřed taky, ale jupka a plast, to mi zas neštimovalo ![]()
Takže je to halenka zo závojom :D
Jupka + závoj na hlavě...
Ale pláštíček, to spíš vidím na takový ten supermanský!![]()
Ještě je jupka prý uzbecký piroh s masem, ale jsem si skoro jistá, že ty v Mangu neprodávají![]()
Ty kozačky se mi moc líbí, ty jsem neměla vidět :D Ale přece jen podpatek 9 cm je na mě asi dost.
Objednala jsem svetr a rukavice z Manga.

Ježiš, pardon za tu tapetu...zmenšit už mi to nejde ![]()
Takže superman v halenke. A na hrudi vyšívané pirohy. Ja som v tom Mangu ozaj dlho nebola
No a kde je jupka a pirohy? ![]()
Jupku jsem tam musela nechat, nějak mi neseděla...a pirohy už jsem snědla k obědu ![]()
Tak jsem si taky koupila svetr z Woolovers... Dekuji Kokoska za pripomenuti slevy, vedela jsem o ni, ale byla rozhodnuta ignorovat ![]()

Na zacatku tydne jsem si kvuli clanku od wendulka objednala sadu vzorku vuni Affinessence. Uz se tesim, az dorazi, jsem na ne vazne zvedava

A asi pred mesicem jsem si ve sleve koupila kabelku, proste protoze byla uzasne modra. Nejak jsem ji sem predtim nestihla a pak zapomnela dat, tak to ted napravim.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.