Pinot Noir přišla ta Tchibo podprsenka s krajkou a posílám ji zpět, je hodně malinká (jednou mi nějaká neplandala
), ovšem ten materiál mi není úplně příjemný. A je opravdu hodně pevná, aspoň v tom xs, spíš mi přišla až jako sportovní s ohledem na to, jak prsa připlácne.
Co jste si dnes koupili/y?
tina Si ho objednej už. Aspoň ho děti využijí. Já ho jako dekoraci nemám kam dát a dcera by ho do pokoje už nechtěla.
jinx Tak to bych do ní neřekla :-).
paktofonika lesby jsou super, mrzí mě ty loňský tmavozelený, vyprodali mi je. Dáš foto do outfitu? A bralas černý nebo bílý? A jak je máš dlouhý?
bram určite dám. Mám ich tak cca 8 cm nad členkom (meriam 163). Kúpila som čierne, páčia sa mi i tie off-white, ale zdá sa mi na fotke, že trochu presvitajú a ja moc svetlé veci kupovať nechcem, bojím sa o ne. Ja som minulý rok nekúpila tie čierne, na jar som ich mala v ruke, boli v 50 alebo 70% zľave a mrzí ma trochu, že som ich nekúpila, ale mňa tiež odrádzal ten hrubý materiál, bála som sa, že mi v nich bude v práci veľmi teplo.
999 momentalne je vetsi, nez Bourbon :)
paktofonika a tyhle jsou tenčí? No já pořád myslím na ty offwhite, proto se tak vyptávám. :) Ale budu muset počkat na otevřené obchody, nejsem si jistá, která barva a jaká velikost bude lepší. Děkuju :)
mitford sister Super nakup! jinx ten je, barva nejvic ![]()
paktofonika super, uka!
jinx jeje
ten by se mi hodil!
objednala jsem konvici na sporak, uz bylo na case. Je to matna cerna nerez pry

0zero7 Tak ta je hodně dobrá!!
0zero7 ta je super. Jak ted hodne trcime doma, tak mam nutkani to tu porad nejak vylepsovat, veci, ktere mi x let nevadily, pripadne byly pod moje rozlisovaci schopnosti, tak me ted desne drazdi. Takze uz mam vybranej chlebnik do barvy kuchyne
a taky mi najednou zacala vadit rozbita (ale stale funkcni) konvice. Jak se mi tohle mohlo stat?
0zero7 ta je krásná! pro tu bych se i zbavila té elektrické
Garfie Dik, ja jsem zatim spokojena se vsim co mam od Bodum. Gatita NO jsme na jedne lodi, haha. Ja se uz dlouho chystala, mela jsem v merku Le Creuset, ale jsou na ni hodne spatny recenze, tak jsem se na ne vybodla. Az prijde tato budu referovat.
viktorka_od splavu Ja jsem prave nechtela kram na lince, tato muze parkovat na sporaku. Jinak ji teda maji i elektrickou. Ve sleve
https://www.bodum.com/ca/en/11940-01us-bistro
0zero7 :-) sporák (širokou indukční desku) máme přímo naproti dveřím do obytného prostoru, takže ten hlavně udržuju prázdný a čistý - oproti tomu varnou konvici mám schovanou v rohu pod oknem kde není vůbec na očích. stejně by ale bylo fajn mít ji hezkou
Lamicka Dik! Tesim se az dorazi
viktorka_od splavu V tom pripade myslim, ze mas na vyber, tahle bude hezka i na sporaku na ocich :)
0zero7 jenže do cz neposílají:-(
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.