jinx nova hracka pro kocicky? :D
paktofonika to si ovsem zada fotku!
jinx nova hracka pro kocicky? :D
paktofonika to si ovsem zada fotku!
paktofonika co jsou lesba saty? Mam mezery ve vzdelani, taky chci foto!
Kokoska lesba šaty sú tieto. Názov vznikol minulý rok, tuším ich tak nazvala jinx
Pavlena razorblade až budem mať niekedy dobré svetlo... :)
paktofonika To je hezká pochvala :-).
paktofonika ale ty jsou moc pekny! Tak ted jeste tu fotku na tobe, dekuji :)
Ja jsem dneska vyzkousela mistni "klinove remeny", vsechno probehlo v pohode, takze uz se nebudu tak bat neco objednat. Jen teda ted musim aspon na chvili dat pokoj :(
paktofonika to jsou lesba saty? To jsem nevedela. Vim, ze se nekterym tak rikalo. Ty jsem si chtela objednat minuly tyden a porad vaham, mam jich dost a sedim doma. Spis teplaky by se mi hodily.
paktofonika krasny saty.
paktofonikao tých som uvažovala, ale bojím sa, či by ma "nezožrali". Akú máš prosím veľkosť? Neviem, kedy sa dostanem do BA ich skúsiť.
paktofonika dekuju!
999 on je to vlastne darek, takze se budou muset nejak dohodnout. Ale to pujde, jednou dvakrat se pofackujou a bude jasne, ci je slonik :)
paktofonika lesba saty jsou super, at se ti dobre nosi. A nekdy se v nich ukaz, myslim, ze jsi na ne typ.
jinx Tak to je v tom případě asi jasný předem...:-).
paktofonika hele a kousou? Ja po nich moc touzim
jinx je krasnej
, zelena nejvic. Si ho snad taky budu muset objednat, az decka odrostou kazisvetimu veku![]()
999 no jako bacha na Suzettku, ona umi byt pekne ostra, kdyz chce. Bu to nekdy schyta, jen, ze jde Su okolo. Asi preventivne :)
711990 koukám, že ty letošní jsou z vařené vlny, ta nikdy nekouše. Já mám ty loňské a ty jsou taky v pohodě.
Tulipe paktofonika diky:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.