mitford sister ty kozacky vypadaji super!A ja si tam nedavno boty koupila,sakra....![]()
Co jste si dnes koupili/y?
whiskas tak pohodlnost ti nikdo nezaruci,to ani z kramu kde maji jen obuv.Ja mam ze zary dvoje,jedny strasne nepohodlny a kdyby mi to nebylo blby tak uz jsou v popelnici a ty druhy jsou super.
Tyhle kozacky mitford sister vypadaji pohodlne.![]()
Objednano, uz aby tady byl! ![]()

mitford sister nebyl by odkaz na ty kozacky,ja je tam nemuzu najit.
To chce začít hned zjara
a vyhnout se chybě
a ženskou co stejně už nejsou
krásnou jak Sára
a mírnou jak hříbě
a silnou jak admirál Nelson
Zarinya https://www.zara.com/cz/en/leather-block-heel-boots-p11014610.html?v1=72848948
koukám, že se okamžitě vyprodaly. včera byly krom dvou všechny čísla. ale oni naskladní, neboj :)
mně právě přijdou jako taková nadčasová klasika.
jinx jéé![]()
mitford sister dekuju.:-)
ja to zkusim ve ctvrtek v kramu.....
mitford sister Já jsem letos poprvé riskla boty v zaře a dobrý. Chtěla jsem hodně vysoké šněrovací. Ty tvoje jsou super, ale já bych do toho asi nenarvala lýtka, neverending problém u mě...Ale jsou fakt pěkné.![]()
jinx Slon je nádhernej. Mrzí mě, že jsem ho neznala, když byla dcera malá. Jakou barvu jsi si vybrala?
notna nakonec syte zelenou, to je presne to, co sem potrebuju, ale libi se mi vlastne vsichni. Nic maleho doma nemam, takze... ![]()

Magráta bozi, ze?:))
jinx To je krásná barva.
notna dekuji! a roztomila je i ta mensi velikost, treba nekam mezi knihy
jinx Tak hlavnějsi měla koupit dva :-). Nevím, jak se o něj budou Su a Bu dělit.
Mne dnes prišli lesba šaty a sambo to zhodnotil tak, že v nich vyzerám ako francúzska modelka. Tak asi dobre sú. :D A zda sa mi, že sú tenšie ako minuloročné, viem že s tým mal niekto problém.
jinx ten je krásny.
paktofonika wow, v lesba satech jsi za modelku, to je krasa..!
Dej foto.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.