Renusatko My na ni budeme dva.-) Ještě mě teda hodně zaujala ta s rumem a ananasem, vzala jsem si vzorek na zkoušku.
Co jste si dnes koupili/y?
nellielovett To máte výhodu. U nás se ty naše nosy u téhle vůně dost liší
.
Pinot Noir ja kupujem bežne takto skoro, raz som to nechala na poslednú chvíľu a akurát som z toho bola mrzutá. A tento rok som si spomenula na 999 a vzala som skaredší strom ![]()
Jestli můžu poznámku k Notturno - zkoušela jsem na sobě a dvou dalších lidech, na všech třech se dojezd lehce zvrhnul v poměrně nepěkné potivé pižmo, řekla bych, že jsou to dozvuky ananasu v kombinaci s pižmem a cedrem, tak kdybys měla v plánu nákup, doporučuji pořádně prozkoušet...
baltik pardon za pozdní odpověď, možná už to tu zaznělo, v cosu třeba jako ROLL NECK SCARF
paktofonika To je od tebe taky hezký :-). Já půjdu jako každoročně 23.12. zachraňovat poslední chudáčky :-).
barbucha Je to pyžamo ještě volný? ![]()
Karja Prima klasický pyžama, i s knoflíkama, mají v Marks&Spencer. Moje ségra si to jedno oblíkla loni na Štědrej večer a moc z něj ani nevylejzala ![]()
Je volný! Jestli chceš, ozvi se v sz ![]()
barbucha Já si koupila teda jednorožce, ale nechceš buldočka?
https://www.parfumanie.cz/forum/detail/tlacharna:c7/t104.htm?page=824
Myslíš tu figurku jako je ten slon? Hele dík, mně stačí buldoček živej ![]()
barbucha Já ti tam dala špatný odkaz :-). Myslím tihle papírovou skládanku.
999 to jsem letos taky kupovala detem, ale ledni medvedy a bostonka myslim
To je jedno... já už další lapače prachu fakt nepotřebuju ![]()
Samozřejmě jsem neodolala a při návštěvě Ikey (polštářky, povlaky apod.) jsem ještě přibrala velkou papírovou hvězdu, doteď jsem se mořila skládáním... narazila jsem to na lampičku, pročež je to tu jak v cirkuse. Ale to jen že na Štedrej den přijdou haranti!
baltikMně se líbí moc :-)
barbucha Budou nadšený :-).

Tady už jsem celkem otrlá, ale dnes někdo na Twitter sdílel hvězdářský dalekohled Bresser z lidlu. No tak, co jsem právě objednala? Jak kdybychom už těch krámu neměli dost, muž mě ukecal

Candance mají i mikroskop - myslím, že ty si se mě ptala na ten Levenhuk?
continuity to je dobrý! Ale dá se v Praze vůbec něco vidět? Leda ho brát na víkendy do Jizerek :)
euridike děkuji za info, určitě prvně vyzkouším.-)
continuity tak to budete moct 21.12. pozorovat Betlémskou hvězdu, super!
Velká konjunkce Jupiteru a Saturnu (naposledy v roce 1623, znovu až v roce 2080)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.