0zero7
... to vypadá tak malebně, že to zaujalo i mě - abstinenta...
![]()
andulka01 Díky a chápu, je to nádherná dekorace :-).
whiskas zakoupila jsem podle Tveho doporuceni vlasovy sprej a dekuju za tip. Je super!!
marieuDěkuju i tobě. V tom německém e-shopu už je k dispozici taky jen ta menší verze, ale vzhledem k časovému presu jsem ani nezkoumala, jestli zasílají do ČR. Každopádně je to kouzelné a to si na na extra výzdobu moc nepotrpím :-D. Ovšem v tomto případě bych neváhala :-).
clothilde Fakt? To jsem ráda :-). Taky mě mile překvapilo, že po dlouhé době něco funguje
. Zvláště doporučení na vlasové produkty bývají ošemetná, protože každý typ vlasů je jiný.
whiskas ja bezne pouzivam John Frieda pro objem vlasu, ten je vyborny. Obcas to chce zmenu a Tvoje Wella je super
whiskas máme malinký byt, takže se to taky snažím nepřehánět, ale věnec na dvěře a na stůl, hvězda na okně, světýlka na truhlíky za okny a svíčky musí být. Chyběl už jen ten Betlém ![]()
clothilde Tak ten od John Frieda zase neznám já. Tedy značku ano, ale konkrétní produkt ne. Píšu si
.
marieu Ten betlem je krasny. Je to slozene napevno nebo se daji figurky vyndat a pro skladovani slozit naplocho?
Černá kočka přesně jak píšeš, stojánek má otvory pro čajovky a zářezy pro založení těch porcelánových figur, dá se poskládat asi i různě. Balení není úplně vychytané, obyč krabice, kde bylo všechno zabaleno zvlášť a jen poskladané. To budu muset nějak vychytatx
Černá kočka prohlížela jsem to a myslím, že by to nebyl ani problém vyrobit- pro nějakou tvořilku. Stojánek je jen laťka s 6 otvory pro čajovky a 3 drážkami. Figury by se teoreticky daly vyválet a vykrájet z nějakého toho na vzduchu tuhnoucího fima (viděla jsem na pinterestu ozdoby jako stromky, srdíčka a ještě nějaké tvary- všechno čistě bílé s minimalistickým černým a zlatým dekorem, vypadalo to překvapivě dobře). Neorientuju se v těch materiálech jinak zvlášť, ale napadlo mě to, když jsem přemýšlela, co budu dělat, kdyby to vzaly děti do parády...
Tenisky s emzákama. Nešlo to jinak.

bram , odkud, prosím,
zdensy našla jsem je na footshopu, ale nakonec jsem je objednala na německém afew-store.com. Tam byla příznivější cena, ale eshop zatím nemám vyzkoušený.
bram , díky
!
bram , nemůžu je přes filtry najít...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.