Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 20. prosince 2020 15:07

whiskas to je na výrobu domácí cukrový vaty?!?!?  Vzpomněla jsem opět na svou milovanou, leč asociální babičku, kterak po mě chtěla domácí vodovou. Tužili jsme pivem, bylo léto, horko a okolo nás v kuchyni spousta vos... 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 20. prosince 2020 15:17

marieu ale pivo prý opravdu fungovalo výborně. Z dětství si vybavuji pivní šampon (pivem nevoněl), byl takový perleťově béžový a měla jsem ho oblíbený.

A vůně toho spreje je trochu sladší, leč na cukrovou vatu nemá (v tomto případě, naštěstí).

Offline clothilde
2061 příspěvků moje polička 20. prosince 2020 15:20

marieu Tady

Na ceskem Notinu ho urcite maji taky

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 20. prosince 2020 15:33

clothilde  díky!

whiskas jako fungovalo opravdu dobře, akorát ten hmyz okolo ... vzpomněla jsem si na to, když jsem babičku česala do rakve, teda pardon, že o tom takhle píšu. Strašně jsem tehdy plakala, byla hrozně svérázná a vostrá, ale měla mě na starost od šestinedělí a byly jsme na sebe velmi fixované, moc jsem jí milovala, ke konci jsem byla jediná, koho vždy bezpečně poznala. Vzpomněla jsem si na to pivo, kovový natáčky a vosy všude okolo a musela jsem se začít smát a bylo to dojemný, krásný a smutný zároveň. Ale nakonec jsem pocítila úlevu, že jsem se ní mohla takhle rozloučit.

Offline euridike blogger
3906 příspěvků moje polička 20. prosince 2020 15:42

bram 

Tenisky jsou prostě intergalakticky skvělý... 

Offline Maureen
příspěvků moje polička 20. prosince 2020 15:55

marieu to je ale krásný rozloučení a babička by z něj měla určite radost

Offline zdensy
1137 příspěvků moje polička 20. prosince 2020 16:29

bram , díky!

Offline Kokoska
35007 příspěvků moje polička 20. prosince 2020 16:49

marieu to je síla vzpominky. Ja jsem strasne brecela prvni Vanoce po babiccine smrti, kdyz jsem zacala pect cukrovi. Dokud mohla, delavaly jsme to spolu, ona byla strasne sikovna a rychla, moc me toho naucila. Nejen v kuchyni, tak vseobecne pro zivot.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 20. prosince 2020 16:53

marieu To je krásný příběh, mrazí z něj a dojímá mě zároveň.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 20. prosince 2020 16:54

Slabá náhražka svítících domečků zde.

Offline Hwi
748 příspěvků moje polička 20. prosince 2020 17:18

Jako správná ovce jsem zamířila do COS a přitáhla domů kolektivní šaty, které nepotřebuju a vzhledem k přetrvávajícímu HO ani nemám kam nosit... Tak vám pěkně děkuju, sem chodit je fakt nebezpečný!

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 20. prosince 2020 17:19

Hwi vsak to nebude vecne a tyhle saty jen tak z mody nevyjdou, super nakup :) hlavne ty druhe, na tech prvnich mne osobne vadi strih sukne, ktery nemam rada

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 20. prosince 2020 17:21

Hwi no tos ale dobre udelala, protoze ti to nebezpecne slusi...!!

Offline Hwi
748 příspěvků moje polička 20. prosince 2020 17:29

jinx Díky, jen teda nesmím ztloustnout, jak sedím pořád doma, tak mám nějak příliš času na jídlo a málo pohybu. :D Chápu, ono to dělá takový ten "zvonek", ale mně to nevadí a řekla bych, že v pohybu se to stejně ztratí.

Pavlena Moc děkuju, já tu na Tobě nedávno obdivovala ty černobílé, zkoušela jsem si je a vůbec to nešlo, Ty v nich vypadáš výborně. 

Offline euridike blogger
3906 příspěvků moje polička 20. prosince 2020 17:33

Hwi 

Vypadáš v nich skvěle!

Online nolita
6513 příspěvků moje polička 20. prosince 2020 17:42

Hwi super

Offline Hwi
748 příspěvků moje polička 20. prosince 2020 17:49

euridike nolita Děkuju :)

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 20. prosince 2020 17:54

whiskas ty už mám taky, 3 . Jinak podobné má ten Räder taky. Tuším, že menší a levnější, viděla jsem je v tom eshopu Glassor.

Maureen to doufám, pro mě se to celé uzavřelo tak přirozeně, jak jsem potřebovala.

Kokoska mám to podobně! Babička chodila ve 30. letech do Školy pro ženská povolání- od péče o děti přes vaření po těsnopis všechno. Od malička jsem se jí motala v kuchyni, naučila mě držet správně nůž a všechno ostatní jsem úplně mimochodem okoukala, aniž by mě k tomu nějak vedla. Tisíckrát jsem viděla správně vypracované a vykynuté těsto, viděla správnou technologii vaření, nebo vanilkový rohlíčky jeden jako druhý. Viděla jsem to všechno tolikrát, že jsem do toho volula úplně přirpzeně sama. Ale to vaření a pečení je jen jeden střípek, měly jsme opravdu vyjímečný vztah, jakkoliv byla sama nesmírně komplikovaná osobnost. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 20. prosince 2020 17:55

Hwi velmi pěkný nákup, obe šaty ti sedia ako uliate. :)

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 20. prosince 2020 17:55

Hwi já bych chtěla mít takhle drobnou konstituci, abych takový šaty taky mohla nosit. Moc ti to sluší.