whiskas to je na výrobu domácí cukrový vaty?!?!?
Vzpomněla jsem opět na svou milovanou, leč asociální babičku, kterak po mě chtěla domácí vodovou. Tužili jsme pivem, bylo léto, horko a okolo nás v kuchyni spousta vos...
Co jste si dnes koupili/y?
marieu
ale pivo prý opravdu fungovalo výborně. Z dětství si vybavuji pivní šampon (pivem nevoněl), byl takový perleťově béžový a měla jsem ho oblíbený.
A vůně toho spreje je trochu sladší, leč na cukrovou vatu nemá (v tomto případě, naštěstí).
clothilde díky!
whiskas jako fungovalo opravdu dobře, akorát ten hmyz okolo
... vzpomněla jsem si na to, když jsem babičku česala do rakve, teda pardon, že o tom takhle píšu. Strašně jsem tehdy plakala, byla hrozně svérázná a vostrá, ale měla mě na starost od šestinedělí a byly jsme na sebe velmi fixované, moc jsem jí milovala, ke konci jsem byla jediná, koho vždy bezpečně poznala. Vzpomněla jsem si na to pivo, kovový natáčky a vosy všude okolo a musela jsem se začít smát a bylo to dojemný, krásný a smutný zároveň. Ale nakonec jsem pocítila úlevu, že jsem se ní mohla takhle rozloučit.
Tenisky jsou prostě intergalakticky skvělý... ![]()
marieu to je ale krásný rozloučení a babička by z něj měla určite radost![]()
bram , díky!
marieu to je síla vzpominky. Ja jsem strasne brecela prvni Vanoce po babiccine smrti, kdyz jsem zacala pect cukrovi. Dokud mohla, delavaly jsme to spolu, ona byla strasne sikovna a rychla, moc me toho naucila. Nejen v kuchyni, tak vseobecne pro zivot.
marieu To je krásný příběh, mrazí z něj a dojímá mě zároveň.
Slabá náhražka svítících domečků zde.
Jako správná ovce jsem zamířila do COS a přitáhla domů kolektivní šaty, které nepotřebuju a vzhledem k přetrvávajícímu HO ani nemám kam nosit...
Tak vám pěkně děkuju, sem chodit je fakt nebezpečný!

Hwi vsak to nebude vecne a tyhle saty jen tak z mody nevyjdou, super nakup :) hlavne ty druhe, na tech prvnich mne osobne vadi strih sukne, ktery nemam rada
Hwi no tos ale dobre udelala, protoze ti to nebezpecne slusi...!! ![]()
jinx Díky, jen teda nesmím ztloustnout, jak sedím pořád doma, tak mám nějak příliš času na jídlo a málo pohybu. :D Chápu, ono to dělá takový ten "zvonek", ale mně to nevadí a řekla bych, že v pohybu se to stejně ztratí.
Pavlena Moc děkuju, já tu na Tobě nedávno obdivovala ty černobílé, zkoušela jsem si je a vůbec to nešlo, Ty v nich vypadáš výborně.
Vypadáš v nich skvěle!
Hwi super
whiskas ty už mám taky, 3
. Jinak podobné má ten Räder taky. Tuším, že menší a levnější, viděla jsem je v tom eshopu Glassor.
Maureen to doufám, pro mě se to celé uzavřelo tak přirozeně, jak jsem potřebovala.
Kokoska mám to podobně! Babička chodila ve 30. letech do Školy pro ženská povolání- od péče o děti přes vaření po těsnopis všechno. Od malička jsem se jí motala v kuchyni, naučila mě držet správně nůž a všechno ostatní jsem úplně mimochodem okoukala, aniž by mě k tomu nějak vedla. Tisíckrát jsem viděla správně vypracované a vykynuté těsto, viděla správnou technologii vaření, nebo vanilkový rohlíčky jeden jako druhý. Viděla jsem to všechno tolikrát, že jsem do toho volula úplně přirpzeně sama. Ale to vaření a pečení je jen jeden střípek, měly jsme opravdu vyjímečný vztah, jakkoliv byla sama nesmírně komplikovaná osobnost.
Hwi velmi pěkný nákup, obe šaty ti sedia ako uliate. :)
Hwi já bych chtěla mít takhle drobnou konstituci, abych takový šaty taky mohla nosit. Moc ti to sluší.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.