euridike díky. Původně jsem se tam šla podívat na ty tvoje zateplený, ty se mi líbily moc, ale emzáci vyhráli, no.. :))
Co jste si dnes koupili/y?
Hwi dobre jsi udelala.:-)
paktofonika Díky :)
marieu Díky, ale pobavila jsi mě, já si totiž vlastně vůbec drobně nepřipadám... když se řekne "drobná konstituce", představím si třeba paktofonika nebo 999. Já mám 176 cm a na ženu poměrně široká ramena, když stojím vedle 160 cm vysoké kolegyně, přijdu si naopak trochu jak obryně Stáňa. A nemyslím, že ty šaty nutně vyžadují takovouhle postavu, minimálně ty první si dovedu představit i na někom, kdo má tvary, alespoň pak je co dát do výstřihu.
Zarinya Děkuju, tohle je nejlepší terapie na výčitky z "nepotřebného" nákupu. :D
Hwi dobry nakup, a pridavam se k ostatnim s tim, ze takovyhle saty se ve skrini jeste par let neztrati :)
Hwi mám 175cm, ale proti tobě si připadám jako obryně Stáňa se svou konstitucí spíš já, při tom objektivně žádná hrůza, vel 38. Teď na zimu teda skoro německá 38 ![]()
Hwi Moc ti sluší,dobře jsi udělala :-).
Hwi vidis, a ja bych si myslela, ze cernobile by ti taky mohly sluset. Neni to jen nezvyk, jak nosis spis tmave barvy?
Hwi nakúpila si veľmi dobre, oboje Ti prestanú
Hwi Dobrá volba, sluší ti
.
marieu 38 při tvé výšce? A kde je problém? To malé osoby, ty by si mohly poplakat
.
Hwi Jo a máš skvělé boty. Takové by se mi hodily, mají vyšší podpatky? Mám jen samé klasicky "humpolácké" a placaté.
marieu Fakt? Já už to asi pro letošek nechám být, ale příští Vánoce chci svítící domky
.
Hwi mně se na tobě líbí moc ty druhé, u těch prvních je na můj vkus ten výstřih moc do šířky. Každopádně ať se hezky nosí.
whiskas v hlavě? Na obezitu si teda stěžovat nemůžu, spíš už roky prahnu (zpravidla večer u lednice) po vyrýsovanější tajli. A nejen dizajnově (to mám půjčený od Dadoo , myslím), i zdravotně kvůli zádům. Letos po začátku roku jsem si malovala, jak se vrátím k plavání, že už je malá malá docela velká a že to zvládnem i bez hlídání, který nemáme, navýšila jsem si úvazek v práci... a corona.
marieu 38 při tvé výšce? A kde je problém? To malé osoby, ty by si mohly poplakat
.
proč?
Lamickaprotoze jsme tlustoprdky, neasi![]()
(Sorry, tohle bylo nabizelo proste
)
whiskas neser mě, Blaženo, neser mě! (konec citátu). Jsem mrňavá a mám 42, musela bych se uřvat.
Lama_z_Lana to mi spadl kámen ze srdce, že jsem to pochopila správně ![]()
Zeny, ja se vam divim, ze na tenhle chytak od whiskas jeste furt naskakujete...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.