711990 já ho mám taky, je dobrej (holt eko na fleky nefunguje, no) akorát zapomenutej flek od kafe to nedalo..ale už aspoň bledne :)
Co jste si dnes koupili/y?
Syn vybral stromecek.
No...Tajne mu s manzelem rikame "Nimbus 2001"
Ounz dej tomu jeste par prani:D akorat bych potrebovala jeste neco na ty mastny fleky, to nemuzu vyprat nicim (dve novy trika sem hned znicila kachnim vypekem
)
711990 Zkus Žabku, silnější a hodně horký roztok, nechat namočené min. 2-4 hodiny, pořádně vyždímat a pak vyprat v pračce pokud možno na vyšší teplotu.
Právala jsem manželovo bílá trika zmaštěná tuky a oleji, nic lepšího na ně nepomáhalo.
711990 já na mastný vždycky dávala kapku 'jaru', ale na čerstvý, pokud to případně už prošlo pračkou, tak nevím, jestli to funguje
711990 no jako tohle zapomínání je peklo, taky se mi to stává :)
711990 Jestli jsi ji ještě nenašla, tak je to pomoc za pár kaček z drogerie Teta....![]()

Poéma tyjo nenasla, to by me nenapadlo ze neco takovyho existuje:D diky!
711990 taky jsem si ten opěvovaný zázrak koupila, tak jsem zvědavá, jestli nekecáš;) Mladší je hrozné prase, tak doufám, že to bude fungovat.
711990Rádo se stalo, hlavně ať se ti povede triko těch skvrn zbavit.
Poéma jezis Zabka z Dubravy...
711990 já na mastný vždycky dávala kapku 'jaru', ale na čerstvý, pokud to případně už prošlo pračkou, tak nevím, jestli to funguje
Přesně toto jsem chtěla poradit.
711990 na mastný flek stopro zabere normálně na to kecnout Jar / nějaký prostředek na nádobí, asi ne teda "eko":-) a šupnout to do pračky vyprat jako obvykle, jestli teda tvý obvykle není na 30 :D
a koukám že jsem x-tá v řadě s touto radou![]()
viktorka_od splavu no a na kolik teda kdyz ne na 30? Stejne je to k nicemu, ja na to zapomenu kdyz se mi to stane a zjistim to, az kdyz se to nevypere.
711990 tak mastný se nezapere, to nevadí když to tam hodíš znova. nejlíp na 60 a když to nejde tak aspoň 40
viktorka_od splavu na mastný stačí určitě na 40. Já na míň neperu vyjímečně, mastný se mi vypere i bez jaru. Já mám problém hlavně s dýní, mrkví a podobným;)
Evaeva na to funguje ten Sanytol:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.