Pavlena vis jak - kdo se moc pta, moc se dovi ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Kokoska presne! ![]()
Pavlena krasny vyhled mas!
Pavlena Úžasné, ty opravdu žádné náhradní domečky nepotřebuješ. A samozřejmě, okamžitě jsem zapomněla, na co jsem to reagovala
.
Pavlena Tak to je dobrý
. Pár dní v týdnu jsme skoro sousedky, přítel bydlí ve stejným bloku ale na druhou stranu (jestli jsem to podle úhlu vypozorovala správně). Akorát to zvonění..
(Petrov ještě celkem dobrý, ale radnice každých 15 minut, kazdou celou, 24/7)
Krehutka haha, jsem cekala, ze me nekdo vysleduje...
Nevim, jak dlouho tu pobyvas, ale ja uz to nevnimam. Nejhorsi bylo zvyknout si na triskani v 6am, to je myslim z radnice.
Takovy to jeden cink ve ctvrt, to je nic...
Pavlena no my to právě máme vzdušnou čárou okno-radnice pár metrů a sice jsem si částečně zvykla, ale štve mě to pořád. Jo, 6. ráno je na 10 úderů, v létě při otevřeném okně fakt lahoda ![]()
A buď v klidu, já teď na ulicích hlídám hlavně psa, aby mi správně označil konec chodníku, kdo chodí kolem mě moc nestíhám sledovat
.
Pavlena To je krasa! Fakt nadhera. Uz takhle se mi ten tvuj byt z fotek moc libil a s timhle teda bomba!
Patri to do priznani, ale ja vidim do oken celkem dost sousedum a pokazde, kdyz rano vstavam, podivam se z okna, kdo vstava a sviti, a kdo jeste spi! A temer vzdy vsichni spi!!! A nejvic me nastve vikend, to fakt vsichni spi!!! Zejtra je nedele, tak si zas zkazim rano!:-D Jako je to trochu nadsazka, ale trochu I ne, protoze treba jeden cas me hodne tesil souseduv zadonici pes u prahu dveri. Na nej jsem se vzdy rada podivala:-D
Karja eeee, fota meho bytu no to je, jak bych tak rekla, umeni vyrezu... jako hezky zakouti tu mam a hlavne to misto, no. Ale spoustu veci bych si prestavila jinak, akorat to ted neni priorita. Ted frcim v umeni spokojit se s danym a vykaslat se na to, co nedosahnu a uz v tom dosahuji vysoky level... ![]()
Pavlena Tak hezky zakouti a krasny misto je vic nez dost;-). No krasny, z toho okna bych asi furt koukala. Ja ted mam postel kousek od stresniho, vidim vecer na mesic a jsem nadsena!
myslím že Mrakoplas tu doporučila localhand.eu, těsně před svátky jsem z náhlého hnutí mysli (jak se mi tu často stane:-)) objednala ubrus a prostírání. moc fajn, díky!
viktorka_od splavu to bola prvá andulka01 myslím. Ja mám obrus a je fajn, ale boží (to slovo fakt milujem :) je gobelinovy vankúš. Podľa netu by som si ho nikdy nekúpila, nemajú to veľmi dobre nafotené ale naživo je super.
Edit. Tak pozerám, že sa vo fotkách trochu zlepšili :)
Mrakoplas :-) hlavne byli hrozne ochotni a rychli. nemaji ten eshop asi moc aktualni takze se mi povedlo koupit neco co nebylo skladem, reseni bleskurychly a jsem fakt spokojena
viktorka_od splavu vieš čo, keď si dávala fotku vianočného stola, tak som si vravela aký má Viktorka pekný obrus! Bol to on? ![]()
viktorka_od splavu inak oni tie svoje látky predávajú aj ako metráž, tak asi nie je problém rýchlo ušiť čo nie je skladom.
Buřtokabát v kamufláži žabka. Doufám, že v něm nakonec nebudu jak ropucha...

marieu tuhle žabkoropuchu bych docela ráda potkala. To by ses nám fakt měla cvaknout.
tina já se trochu neudržela (dlouho sis nic nekoupila, buřtokabát si chtěla, černou nosíš pořád, a ta sleva hele) a hodila ho do košíku bez dlouhýho přemýšlení, tak doufám, že to nebude rozčarování... cvaknout trochu nemám kde, zrcadlo doma je úzký a mám k němu okno za zády, takže by nejspíš nebylo nic moc vidět, zkusím to ve výtahu v práci, ale tam se zas nevejdu celá na výšku, nejspíš... ![]()
marieu aspoň to zkus, jsem prostě zvědavá
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.