tak mastný se nezapere, to nevadí když to tam hodíš znova. nejlíp na 60 a když to nejde tak aspoň 40
Mám nachlup stejnou zkušenost - a dřív nebo později mastný flek zmizí.
tak mastný se nezapere, to nevadí když to tam hodíš znova. nejlíp na 60 a když to nejde tak aspoň 40
Mám nachlup stejnou zkušenost - a dřív nebo později mastný flek zmizí.
711990 v to doufám
Ounz dej tomu jeste par prani:D akorat bych potrebovala jeste neco na ty mastny fleky, to nemuzu vyprat nicim (dve novy trika sem hned znicila kachnim vypekem
)
Používám Bril - nastříkat před praním. Doporučila mi to jedna kostymérka a fakt to funguje.
https://www.vmd-drogerie.cz/bril-odmastovac-rozpr-500-750ml-1733/
Poéma tyjo nenasla, to by me nenapadlo ze neco takovyho existuje:D diky!
U nás je drogerie a ta je plná takových pokladů. Vždycky procházím ty regály a lituju, že ty věci na nic nepotřebuju ![]()
Pinot Noir asi zajedu k vam!
Ted nevim, jestli to byla 999 , kdo zamerne chodil zachranovat ty chudinky s jednou vetvi, ale z nas by mela letos radost. Syn totiz mel pozadavek, ktery znel: "Ja ho ponesu sam domu!" No, tak mame Nimbus.![]()
Luna Jj, to jsem já, záchranářka :-). Dej pak fotku, ty ho určitě ozdobíš kreativně :-).
Prosivane bundy a vesty v COS jsou spis vetsi nebo mensi?
Candance Neboj, to se rychle změní, s nástupem puberty začne zachraňovat svět, to bude se stromkem v květináči za hvězdu :-).
999 to jsme ji rekli loni, jako plast a plantaze fuj. Letos to zatim nejde
Candance Tak to je blbá situace, snad to přebijou dárky pod ním :-).
Luna Nimbus je skvělý..! ![]()
Candance Tak poslední možnost :-). Dej jí pětikilo a pošli ji pro stromek dle vlastního výběru :-).
Prosivane bundy a vesty v COS jsou spis vetsi nebo mensi?
Podle mé zkušenosti spíš větší...
euridike díky. Původně jsem se tam šla podívat na ty tvoje zateplený, ty se mi líbily moc, ale emzáci vyhráli, no.. :))
Já teda zase reaguju pozdě, ale přece
- ty moje conversky jsou skvělý a hřejivý, jen teda fakt nejsou do vlhka, natož do sněhu, to jen kdybys o nich uvažovala...
euridike většina zimních bot nejsou do vlhka a sněhu :))
Přišel puffer z Arketu a je boží, žádný klínový řemeny nebudou. Počítám, že i v mínus dvaceti bude pod něj stačit tričko ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.