barbucha ten je dobrej.-)
Co jste si dnes koupili/y?

barbuchaVelmi pěkný spacák
.
Vlaaa_p Krásné
. Sice teď už je na nákup pozdě, ale odkud? Díky.
whiskas TIC města Brna. Pro mimobrněnské je to Petrov a pavilon A na výstavišti.
Vlaaa_p to je paradni. HNed jak budu v Brne jdu do TIC nakupovat
Vlaaa_p Aha, díky, tak to je pro mě, jako by nebylo :-(.
Vlaaa_p tak ty jsou opravdu parádní!! ![]()
whiskas maji eshop darkyzbrna.cz, ale koukam, ze Petrov v nem je momentalne nedostupny , mozno jen osobnim odberem.
Kokoska Petrov je bohužel vyprodaný, mají to tam dole uvedené.
Krehutka nojo. Ja bych kvuli tomu do Brna nejela, ale je to moc hezke, dobry napad.
To je krásné!
Pavlena Delas si srandu? Tohle fakt vidis z okna? Tě
Bozi.![]()
Luna jj foceno z pokoje. Ale nikomu to nerikej, mam nelegali stresni okno..! ![]()
Boží výhled.....a neboj, nikomu nevykecáme (na internetu je každé tajemství jak v trezoru
).
jerry no praaave, jako hrob, proto to sem pisu..
(verim, ze poverene osoby sem nechodi)
Pavlena my meli kdysi nacerno prorazeny dvere skrz spolecnou zed mezi dvema byty s tichym souhlasem stavebniho odboru. Tak dlouho jsem je otravovala a oni to zamitali, az mi pani rekla, ze vlastne mame vsechno v poradku, vcetne rozboru od statika, jen ty byty jsou kazdy v jinem vchodu domu, tudiz kazdy na jinem pozemku, a proto to povolit nesmi. Ze v suterenu je spojovaci chodba pres oba domy a pozemky, to je pry jedno. A ze me v zivote nevidela a nic mi nerekla a pokud si to propojeni udelame, tak na nas posle kontrolu, kdyz nas nekdo uda. No meli jsme dvere asi 5 let, nez jsme se odstehovali, ted uz jsou zase zazdene.
Kokoska no tohle ma trochu jine duvody (a ty sem psat fakt uz nebudu), ale hlavne myslim, ze to uz bylo vicemene "zlegalizovano". Ale patrat po tom, jak to je, taky nebudu...! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.