marieu hele.. Zrcadlo k tomu není potřeba.
ststačí nastavit samospoušť na foťáku a je to ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
marieu ten je dobrej, libi se mi
Letos jsem vyměnila Moleskine za Monocle. Za poslední dobu pak čepici Colorful standard, krém a masku Onest(krém je skvělej) a mám na cestě balíček z Aesop.-)

Žaba bude super!
nellielovett taky nákup podle mýho gusta! Na ten diář jsem se zálibně dívala, 5 let co jsem víc doma s dětma než v práci jsem diář nepoužívala. Ale před lety jsem si koupila kožený Filofax pocket, tak asi jen objednám náhradní náplň, bylo by mi blbý ho nepoužívat...a na Onest krém se vlastně chystám, ráda čtu, že je dobrý.
barbucha vypadá, že je tady schválenej, zaplatila jsem ho a pak se teprv lekla, jestli to není přehnaný ![]()
marieu není vůbec přehnanej, bude to osvěžení v ulicích
tina u nás na venkově zcela určitě !!! ![]()
marieu burtokabat se mi dost libi (a mam je od Uniqlo rada), akorat teda barevna kombinace nevim, nevim.. ![]()
nellielovett masku Onest planuju, pis recenze. Mmch a odkud jsi ji nakupovala? Joo, uz vidim, ze malou uz maji skladem v objectstore, takze mam jasno. Chci ji nejdriv vyzkouset..
nellielovett pěknej nákup. Co sis koupila v aesopu? Já sem s nim dlouhodobě spokojená..
Pavlena no jo, rozhodně je to solitér.
Taky si ráda počkám na recenzi masky od nellielovett , líbí se mi ten koncept.. a propos, máte někdo vyzkoušenou značku Smyssly?
marieu Ten je skvělej (mám pro tyhle vzory slabost
).
marieu Onest mě láká, stejně tak Smyssly - asi neexistuje e-shop, kde mají obě značky, že?
whiskas vidíš, nenapadlo mě se na to podívat..
marieu je skvelej!![]()
Vůbec to neni přehnaný, zrovna včera jsem marimekko projížděla, že bych aspoň tašku... (vzory mi neslušej, takže oblečení vypouštim, ale ráda ho vidim na jinejch)
marieu pekná bunda. Pravda, ja by som brala čiernu, ale i tak ten vzor nie je nijak prehnaný. :) Vyzerá byť hlavne veľmi teplá.
barbucha mně se Marimekko taky dost líbí, zatím jsem ho ale jen okukovala. Černej péřák jsem už měla a tenhle mi přišel dobrej, buřtokabát, kterej si nehraje na jakoukoliv eleganci.
paktofonika taky doufám, že bude pořádně teplý a nebude pelichat. Na fotkách vypadá naducaně.
Zarinya kuju! Těším se na něj.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.