Ava on se bohužel na malinkatý prostor moc nehodí..
Co jste si dnes koupili/y?
Ava tak som vyskusala ten mop. Dunco pobehal je to take akoze lepsie utrete od prachu. Radsej to umyjem sama ale co satyka vysavania tak to usetri ten denny cas. Roomba u nas uz bolalen do poctu baterka nevydrzala a kupila som tycovy philips. So svetielkom to he teda dobry odhalovac prachu
. Tento novy beha denne a denne plna nadrzka bordelu .
Vrelo odporucam
viktorka_od splavu preco myslis?
Ava no to mi povídej..
ttaky mám malý prostor, 2 bílý psy, co z nich neustále sněží a do doho docházejí linat i dvě kočky. Všechno, všechno je tu chlupatý.
nnutné potrebuju sušičku. Robota ssnadd dostanu zzítra.
Janulik03 protože když máš v bytě jednu místnost, tak můžeš vysávat akorát když nikdo není doma (aspoň já ho teda pod nohama nesnesu), a odklidit všechno co by mu mohlo překážet se v tom malém prostoru může časově klidně rovnat ručnímu vyluxování. beru v úvahu neustálý pobyt doma s miminem, ne odchod na třičtvrtě dne do práce.. já bych v takovém případě volila nějaký příruční rychlovysavač, zajímalo by mě jak je spokojená paktofonika ?
viktorka_od splavu no presne, od jara, co se tady povalujeme všichni, je výhodnější vyluxovat ručně. Předtím jsem během HO ten lux ponosila po bytě a večer bylo cisto. Teď to vubec nejde.
viktorka_od splavu tak kupodivu i s miminem se chodi ven a malej prostor mas za 30min vysatej. Alespon u nas to funguje.
Já měla ten z arketu jako 100% vlnu, a to se fakt nedalo. Jak brnění.
Já pouštím vysavač jenom, když jdeme ven, nemám ráda ten hluk, plus ho děti vypínají;) Vysávám vždycky jen jeden pokoj, posbíráno je za deset minut. Nepouštím ho teda denně, na ten úplně nejhorší bordel mám příruční tyčový.
Od doby, co máme vysavač Dyson, tak luxuju skoro i ráda :) , Roombu už téměř ani nepouštíme. Byt máme velký, ale přesto je pár míst, které se musí upravit, aby se tam nezasekla. Ten Dyson je skvělý, neuvěřitelně výkonný, lehký, po ruce, samé praktické nástavce, nikdy bych neřekla, že vysavač mě naplní takovým nadšením :)
viktorka_od splavu no já už som to tu párkrát písala, že spokojná som. Ja mám rýchlo povysávané, možno tak za 5 min?, menší byt, ale predsa len by som ten robot i tak chcela, hlavne pod posteľou a gaučom nerada vysávam. Predtým som robota mala, ale v klasickom paneláku a to bolo na nič, veľa menších miestností, nábytok, rôzne podlahy...no furt sa kdesi zasekol a len som za ním chodila.
Evaeva no tí naši narobia taký brajgel, že musí robot vysávať denne a aj to je málo
. Tiež ho púšťam keď ideme von ale do celého bytu (niekedy okrem detskej, tam by som to nepozbierala ani za hodinu). Ale dá to pred odchodom zabrať, obliecť seba a dve deti a všetko pozbierať, stoličky hore, medzitým mladší zas vytaha knihy z knižnice a tak tu chvíľu lietam
.
A potom čo tu skoro dušu vypustím, vyjdem s deťmi von, z mobilu ho zapnem, tak sa tá kraksna vie na niecom zaseknut hneď v prvej izbe! ![]()
Mrakoplas mě právě přijde, že pro celý prostor to nikdy nedopadne dobře. Nejčastěji vysávám obývák s kuchyní, takže když je jakž takž posbíráno, vypakuju je na chodbu, zavřu je tam a rychle to dosbírám. Navíc na chodbě se povaluje tolik věcí, že to se nedá:)
Evaeva my máme na chodbe skriňu so vstavanym sedením a botnikom, bordel je schovaný vnútri :) takže tam sa nič nevala. Plus je tam spolu s kuchyňou vždy najväčšia špina, to sú prioritne izby.
Mrakoplas jo no, mně to právě s těma dětičkama přijde nejmíň šikovný
paktofonika jj asi psala jen jsem to brala že ho máš nový, tak pokud spokojenost přetrvává tak super. mně taky nejvíc vyhovuje kombinace obojího
Mrakoplas jo, něco takového na chodbu je taky v plánu, už zhruba rok se chystáme k truhláři;)
viktorka_od splavu no, já nevím. Bez robota bych nevyluxovala asi nikdy, první se vysavače dlouho bál, teď se u toho zase motají dvě děti, které chtějí ten vysavač buď zkoumat nebo používat. Ručně luxuju akorát chodbu a dětský pokoj, tam je už moc krámů.
Evaeva mně třeba jako nejvíc zbytný připadá ten klasický vysavač, co se musí odněkud vytáhnout, sestavit, najít mu zásuvku od které dosáhne co nejdál.. pak s tím tahat sem a tam, přepojovat ty šňůry a zas poskládat a schovat. to je operace kterou jsem vždy nenáviděla děti neděti (neberu teda takový ty domácnosti, kde to nejlépe společně s žehlicím prknem stojí nachystaný rovnou v interiéru:P
jo a ještě jsem slastně zapomněla to shánění pytliků![]()
barbucha ty brďo, to bych vůbec neřekla... dobrý vědět, no. Vzpomínám si dobře, žes byla nespokojená i s jejich svetry? Mám dojem, že jsem u tebe viděla před časem moc pěkný nákup, 2 svetry, jeden z jich jsem taky dost chtěla, a pak že byl/byly na reklamaci? Už ale nevím další detaily- vytahaný? Vožmolkovaný?? To jsou nepříjemný zprávy, já se v Arketu vždycky pro něco nadchnu a pak to nejni úplně ono. Plizovaná sukně mi zatrhla nitku, ani nevím kde/jak a je to hodně vidět, anžto má lesk jak blesk, vlněný zkrácený kalhoty dobrý, odvážná barva, ale víc, než cenu ve slevě bych za ně teda nechtěla dát, čekala jsem jemnější látku... a letos jsem chtěla jejich oversized vlněný kabát, ale než jsem se rozhoupala k barvě, tak vyprodali velikost, tak nevím, jestli ho u nich dál vyhlížet, nebo se radši orientovat jinde. (A dopadnu jak vloni, skutek utek a další zimu přečkám v buřtokabátu, nebo krátkým vlněným utíkáčku co mám už leta páně)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.