Jak může bejt medvěd tvrdej jak prkno?!?!? To jsem si taky chtěla pořídit..
Co jste si dnes koupili/y?
Janulik03 my máme Krakena ![]()
continuity kraken lezie z jaskyne? ![]()
Ten nas maj mopovanie len pochybujem ze to vytrie dobre pri velkosti nadrzky. Este som neskusala.
Janulik03 Dunčo
. Aby Elzicka neziarlila!
marieu tak sú rôzne medvede. V tomto je vlna a polyester. Či to má nejaký efekt na výslednú tvrdosť, to neviem. Ten modrý je normálny, tipujem, že i ten svetlý bude to isté. Každý má iné vnímanie. Mne nevadia štítky, sieťované silonky a ani prkná :D
Janulik03 Dunčo je skvelý, takisto plánujem v budúcnosti kúpiť. :)
Mrakoplas elzicka sa mu vyhyba ako cert krizu ![]()
Janulik03 kraken žerie neupratane hračky.
continuity a dunčo vola o pomoc na koberci. Snad ho casom zvladne .
Janulik03 my máme koberec s takými copankami na krajoch (neviem ako sa tomu) a do tých sa skoro vždy zamotá, už mi ich pár zničil. Musím koberec dávať ako no go zónu (tiež máme xiaomi).
Mrakoplas no len bech to pekne skusa. Ono uz ho parkrat povysaval bez problemu dnes trikrat pisal o pomoc. Tak uvidime
paktofonika aha, jsem nějak mimo, ani jsem si nevšimla, že je s vlnou...
Janulik03 taky vysavač :)
nellielovett akyyyy?
Janulik03 Jmenuje se Lumír :))

nellielovett lumir je fesak
my sme mali roombu tu z prvych takze uz je to davno. Tieto su ovela chytejsie
continuity pytlíky by snad mohli mít na alze?
Dunčo a Lumír jsou super, my máme Boba v pořadí už II.
viktorka_od splavu bob a bobek ? ![]()
viktorka_od splavu bude muset muž, a ten si teď probírá Gdrive, protože mu Google vyhrožuje zmazanim účtu. ![]()
já jednou koupila nějaké úplně blbe pytlíky, vyslechla jsem si tiradu pokaždé, když ten lux vyndaval. tak to nebudu pokoušet zas. ![]()
paktofonika ten medved je super, bude ti určitě slušet
Jinak robovysavač i s vytirani bych si velmi přála, dva dospělí, mimino a dvě kočky na malinkatým prostoru je kontinuální výrobna bordelu. Efekt vyluxování tu vydrží tak možná hodinu...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.