viktorka_od splavu já používám všechny tři typy:) ten klasický nejmíň, ale má určitě nejlepší tah. Náš byt zvládnu za dvě zásuvky, nebavilo by mě tahat ho po schodech, ale to nehrozí. Je to nejlepší varianta, pokud to potřebuju rychle a dobře, tzn. když má přijít návštěva;)
Co jste si dnes koupili/y?
viktorka_od splavu na robota mi nesahaj, to mi uľahčuje údržbu domácnosti o milión percent! Plus malý ručný. Ten klasický čo popisujes vyťahujem tak dva krát do roka keď ma chytí upratovacia mánia a je to des presne ako píšeš.
Evaeva no proto jsem toužila po tom ručním co má fakt tah jak klasický:-)
viktorka_od splavu to už mi právě přišlo zbytečné, takže mám s menším tahem, ale umí i trochu vytírat. A nejlepší je, že ho miluje syn, takže dost často vysává on.
Evaeva tak to mně ani náhodou, protože s ním vysávám pohovky a matrace, takže furt. se slabým to nebylo k ničemu
viktorka_od splavu no, ale třetí vysavač! Kdyby se mi ten klasický rozbil, byla by to jiná.
Já bych u nich sázela na ty kabáty, ty se mi zdaj dost dobrý (když teda neobjednám blbou velikost
). Svetry se mi neosvědčily až snad na jedny svetrošaty, ty jsem si nechala, ale někdy to ani neodpovídalo fotce resp. pocitu co jsem z fotky měla. A kalhoty - objednaný ve správný velikosti - byly tak o dvě čísla menší! Hele zlatý cosáci! Ty mi vyhovujou víc.
Jo eště mají v arketu docela dobrý vlastně velmi dobrý a kvalitní obyčejný košile, aspoň co vídám na věšákách, ale ty nedávaj do slev, tak jsem se ještě neodhodlala anžto jsou drahý jak sviň.
Evaeva mně se naštěstí rozbil ten slabý ruční
klasický odpočívá v pokoji, pardon v garáži už pár let
viktorka_od splavu co myslíš tím ručním vysavačem?
Tak Betty no už jsme je tu propíraly, já mám 
viktorka_od splavu aha , tyčový, kdysi jsem ho měla.
Tak Betty to bývaly takové ty veliké s tím pytlem podél tyče? ty nové jsou jiné teda
viktorka_od splavu já jsem se v těch vysavačích nějak ztratila. Ten tyčovej je teda podle tebe užitečnej nebo ne? Už jsem se tu ptala před časem, kdo s ním má jaký zkušenosti, nejlépe i s tím, co umí vytírat, ale nikdo nic..
Ava já mám teď nově tyčový, co umí vytírat. Na vytírání to moc není, není to moc neefektivní, já chtěla, aby setřel rozlitý jogurt třeba, to zvládne, ale mopu se nezbavíš. Ten vysavač používám na drobky a podobně, celý byt tím nevysávám. Na to slouží dobře.
viktorka_od splavu je to prosím dyson? Dost o něm uvažuju... jste spokojená?
Ava Mne prijde, ze pak ty detsky spiny - zaschly kapky presnidavky, neco vylityho....stejne musis rucne. Na malej prostor mi hadr furt prijde nejefektivnejsi a I nejrychlejsi.
Karja to souhlasím, na zaschlé to není. Když to po obědě stojí za to, tak kuchyni rychle přetřu tím, je to rychlejší než vyndavat mop, ale úplně ho to nenahradí.
Tulipe jaký Dyson máte? Taky se poohlížím ![]()
viktorka_od splavu souhlasím, robot na malém prostoru, kde se žije, mi připadá na prd. My ho máme v patře, čtyři místnosti, kam se chodí jen spát, na to je to ideál. V přízemí, kde jsme pořád a vaří se tam a jí a občas proběhne v botách, používám tyčový, asi tak desetkrát denně
a vytírám parním čističem, s tím mi to jde mnohem líp než s mopem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.