Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Online Evaeva
příspěvků moje polička 29. prosince 2020 21:44

viktorka_od splavu já používám všechny tři typy:) ten klasický nejmíň, ale má určitě nejlepší tah. Náš byt zvládnu za dvě zásuvky, nebavilo by mě tahat ho po schodech, ale to nehrozí. Je to nejlepší varianta, pokud to potřebuju rychle a dobře, tzn. když má přijít návštěva;)

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 21:45

viktorka_od splavu na robota mi nesahaj, to mi uľahčuje údržbu domácnosti o milión percent! Plus malý ručný. Ten klasický čo popisujes vyťahujem tak dva krát do roka keď ma chytí upratovacia mánia a je to des presne ako píšeš.

Online viktorka_od splavu
49366 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 21:45

Evaeva no proto jsem toužila po tom ručním co má fakt tah jak klasický:-)

Online Evaeva
příspěvků moje polička 29. prosince 2020 21:47

viktorka_od splavu to už mi právě přišlo zbytečné, takže mám s menším tahem, ale umí i trochu vytírat. A nejlepší je, že ho miluje syn, takže dost často vysává on. 

49366 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 21:49

Evaeva tak to mně ani náhodou, protože s ním vysávám pohovky a matrace, takže furt. se slabým to nebylo k ničemu

Online Evaeva
příspěvků moje polička 29. prosince 2020 21:52

viktorka_od splavu no, ale třetí vysavač! Kdyby se mi ten klasický rozbil, byla by to jiná.

Offline barbucha blogger
35903 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 21:58

marieu 

Já bych u nich sázela na ty kabáty, ty se mi zdaj dost dobrý (když teda neobjednám blbou velikost ). Svetry se mi neosvědčily až snad na jedny svetrošaty, ty jsem si nechala, ale někdy to ani neodpovídalo fotce resp. pocitu co jsem z fotky měla. A kalhoty - objednaný ve správný velikosti - byly tak o dvě čísla menší! Hele zlatý cosáci! Ty mi vyhovujou víc.

Jo eště mají v arketu docela dobrý vlastně velmi dobrý a kvalitní obyčejný košile, aspoň co vídám na věšákách, ale ty nedávaj do slev, tak jsem se ještě neodhodlala anžto jsou drahý jak sviň.

49366 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 22:04

Evaeva mně se naštěstí rozbil ten slabý ruční klasický odpočívá v pokoji, pardon v garáži už pár let

Offline Tak Betty
6150 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 22:46

viktorka_od splavu co myslíš tím ručním vysavačem? 

49366 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 23:08

Tak Betty no už jsme je tu propíraly, já mám 

Offline Tak Betty
6150 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 23:18

viktorka_od splavu aha , tyčový,  kdysi jsem ho měla. 

49366 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 23:20

Tak Betty to bývaly takové ty veliké s tím pytlem podél tyče? ty nové jsou jiné teda

Offline Ava
1118 příspěvků moje polička 30. prosince 2020 00:25

viktorka_od splavu já jsem se v těch vysavačích nějak ztratila. Ten tyčovej je teda podle tebe užitečnej nebo ne? Už jsem se tu ptala před časem, kdo s ním má jaký zkušenosti, nejlépe i s tím, co umí vytírat, ale nikdo nic..

Online Evaeva
příspěvků moje polička 30. prosince 2020 00:30

Ava já mám teď nově tyčový, co umí vytírat. Na vytírání to moc není, není to moc neefektivní, já chtěla, aby setřel rozlitý jogurt třeba, to zvládne, ale mopu se nezbavíš. Ten vysavač používám na drobky a podobně, celý byt tím nevysávám. Na to slouží dobře.

Offline Vlaaa_p
59 příspěvků moje polička 30. prosince 2020 01:35

viktorka_od splavu je to prosím dyson? Dost o něm uvažuju... jste spokojená? 

Online Karja
44743 příspěvků moje polička 30. prosince 2020 05:40

Ava Mne prijde, ze pak ty detsky spiny - zaschly kapky presnidavky, neco vylityho....stejne musis rucne. Na malej prostor mi hadr furt prijde nejefektivnejsi a I nejrychlejsi.

49366 příspěvků moje polička 30. prosince 2020 06:56

Vlaaa_p ano a ano:-)

Ava tjo to si nevybavuju, spis se tu fakt probiraji furt dokola, tak asi se to neseslo:-) vytiraci si teda myslim nikdo nechvali a jinak kazda ten "svuj"

Online Evaeva
příspěvků moje polička 30. prosince 2020 08:53

Karja to souhlasím, na zaschlé to není. Když to po obědě stojí za to, tak kuchyni rychle přetřu tím, je to rychlejší než vyndavat mop, ale úplně ho to nenahradí.

Offline Tabea
8141 příspěvků moje polička 30. prosince 2020 10:05

Tulipe jaký Dyson máte? Taky se poohlížím

Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 30. prosince 2020 13:28

viktorka_od splavu souhlasím, robot na malém prostoru, kde se žije, mi připadá na prd. My ho máme v patře, čtyři místnosti, kam se chodí jen spát, na to je to ideál. V přízemí, kde jsme pořád a vaří se tam a jí a občas proběhne v botách, používám tyčový, asi tak desetkrát denně a vytírám parním čističem, s tím mi to jde mnohem líp než s mopem.