Dadoo a funguje to len u veci, ktoré majú recenzie.
Co jste si dnes koupili/y?
baby v kancli robili hromadnú objednávku v zare, tak ja aspoň ľanovú košeľu za 8 eur

vanilka a co ti to dela vzadu? Na zadech by mely malinko odstavat, trochu jako krovky, nebo jak to popsat...
Janulik03 mně ty scuba včera dorazily a bohužel, nesedly jsme si vůbec. Jednak velikost M je mi dost velká i při mé velké konfekční velikosti, ale hlavně mi připadají nešťastné ty záševky na zádech, vypadalo to hodně nelichotivě. A ta vsadka (nebo jak to nazvat) zevnitř mi dělá proužek přes prsa, takže to nebylo dobré. Jinak materiál a délka super, přesně takové bych potřebovala
. Ještě mě překvapilo, jak jsou těžké.
presne to stejne co popisujes mi udelaly ty saty ve smetanove barve,proto jsem je navzala,ale ty cerne to nedelaji.
razorblade no, tak nějak. Dělalo to ale spíš boule. Na produktové fotce nic takového není. Prostě pro mě ty šaty nejsou dělané.
vanilka ony ty "krovky" jsou videt na produktovce j tech bezovejch. Tak mrkni, jestli to neni to, co ti vadi
eidt: tady je videt, ze je tam takova zalozka, takze by to tam nemelo prilehat a byt to tam lehce "nafouknuty". Ja to tak mam, ale vzala jsem si L, protoze se nepotrebuju cpat do mensich velikosti a chci, aby to sedelo jak ma :)
Ty béžový jsou ale krásný (líběj se mi mnohem víc než černý)...
razorblade v ty smetanovy byla ta cara pres prsa hrozna a to zadny nemam,nechapu,ze to neudelali delsi az pod prsa.Je to skoda,protoze jsou krasny i v ty smetanovy.
barbucha ale diky ty care pres prsa jsou nepouzitelny.
Žádnou čáru přes prsa vepředu nevidim. Že ty sis je zkoušela obráceně?! ![]()
razorblade v ty smetanovy byla ta cara pres prsa hrozna a to zadny nemam,nechapu,ze to neudelali delsi az pod prsa.Je to skoda,protoze jsou krasny i v ty smetanovy.
že jo? Taky to nechápu, ten pruh látky uvnitř měl být minimálně o 10cm delší.
barbucha Mne se ty bezovy taky libi vic. Musim si furt opakovat, ze mi fakt desne nesedly! Jinak bych si je koupila hned.
barbucha kdyz se hodne soustredis tak ji uvidis i na modelce,ale fotak lecos zere,na zivo to bylo hodne blby,pritom by stacilo tu podsivku udelat az pod prsa a ne pres.
Karafiát. Ten je moje velikost, to trefim vzdycky![]()

razorblade já se necpu do menších velikostí, jsou mi volné na můj vkus ažaž
barbucha Mne se ty bezovy taky libi vic. Musim si furt opakovat, ze mi fakt desne nesedly! Jinak bych si je koupila hned.
Že? Ja už som sa tešila, že v tej smotanovej majú XS a následne si uvedomila, že mi vlastne nebudú. Už by mohol niekto objaviť nové kolektivky, toto je trápenie :D
paktofonika Ja uz jsem si ale zakazala nakupovat, to fakt nejde, uz tech satu mam milion, jen jsem lina se jich zbavovat.
že jo? Taky to nechápu, ten pruh látky uvnitř měl být minimálně o 10cm delší.
to mi delaly ty mensi, jinak uz bych je mela.. jestli to dela i vetsi velikost tak budu nastvana!:-/
Tie smotanové sú fakt krásne. Ale u mňa by boli na jedno použitie ![]()
barbucha jsou krasny... ale ja bych do nich potrebovala poradny opaleni (ktery mam tak mesic az dva v roce) a hlavne nebejt cune. nesmela bych si v nich nikam sednout, nic jist, pit, nepotit se, neotirat si o ne ruce :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.