Sweet Potato a já mám zítra konec domácího vězení. Asi si půjdu koupit kytky.
Co jste si dnes koupili/y?
continuity no to je dobře nápad, nemusíš řešit jestli ti to bude , a přeji ti to.
Tak Betty já stejně nosím pyžamo a lněné nohavice s trikem. Vůbec neumím nakupovat, kdyz vím, že to neunosim a už 3/4 roku dělám z domu a minimalne do léta ještě budu.
Sweet Potato
No ten bych věru užila víc....
Dalsi ovce se hlasi beee ![]()
Já mám dneska konec karantény
a jdu si něco koupit.
Ještě nevím co, ale něco jo. ![]()
Janulik03 no mne dnes došiel rolák z HM a teda neviem ako uvádzajú tie veľkosti na modelkach, keď ma 174cm a veľkosť S, ja mám 173, tiež S a je mi oproti nej obrovský
. Akoze páči sa mi tak oversized ale neviem či ho zapnem pod bundu.
Doporučujem sledovať tu lištu dole, pokiaľ je ukazovateľ bližšie k veľké, tak beriem o číslo menšie, pokiaľ je (u oversize) a keď nie, tak radšej ani neobjednávam. Niekedy o tom píšu i v recenziách.
Janulik03 mně ty scuba včera dorazily a bohužel, nesedly jsme si vůbec. Jednak velikost M je mi dost velká i při mé velké konfekční velikosti, ale hlavně mi připadají nešťastné ty záševky na zádech, vypadalo to hodně nelichotivě. A ta vsadka (nebo jak to nazvat) zevnitř mi dělá proužek přes prsa, takže to nebylo dobré. Jinak materiál a délka super, přesně takové bych potřebovala
. Ještě mě překvapilo, jak jsou těžké.
vanilka tak to je skoda. Ja ich dnes idem vyvencit len asi s kozenou bundou a uvidim ako to bude vyzerat. Ked som ich povesila na vesiaku na dvere skrine tak vyzeraju obrovske ako na slona
a poslala som foto dcere a ona ze keby si nenapisala ze nove tak myslim ze ako vsetky co mas doma su.
Tolko k mojmu satniku ![]()
já si dala letos předsevzetí, že nebudu kupovat nové šaty. no a 1.1. v 1:13 jsem si scuba objednala ![]()
![]()
dneska mají dojít, tak jsem zvědavá. Na Razor se mi líbí moc, na holkách tady taky. Na Vanilce to není to pravý ořechový, tak jsem zvědavá. Na svou objemnější postavu jsem si objednala Sko, tož uvidím
zajímají mě ty sámky na zádech, jak to bude sedět na Vanilce to bylo prostě divný
martek01 hodně divný :-)
Janulik03 protože to vanilka nepublikovala tady, ale jenom Martek, s tou se známe, mám jí přes kopec, bývalá moje kolegyně ![]()
vanilka ahaaaa ja ze som nieco prepasla
paktofonika no ja mám appku a tam nič také nie je. Na webe som to videla.
paktofonika prosím tě jakou lištu dole? ![]()
Janulik03 a tobě se ty šaty jeví zezadu v pohodě? Vypadá to dobře ty záševky? Zepředu jsou šaty dobrý, i když jsou mi volnější jako všem, ale zezadu prostě divný.
vanilka ja ti neviem ![]()
paktofonika aha. Tak tu na mobilu nemám. Díky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.