Lamicka Selka jo
? V pondělí bych je měla mít doma, tak jsem na ně fakt zvědavá (a nebo raději ani ne
).
Co jste si dnes koupili/y?
Lamicka
Přesně, jsou takové selkoidní, i když je to trochu sofistikovanější selka, taková městská! ![]()
V německém eshopu Afew store mají většinou lepší ceny Conversek než v těch našich.
Lamicka ja v nich selka nebyla,ale potrebovala bych tak 10cm vic.
to rozsireni sukne ty saty proste zkazilo.![]()
999 Kdyz jsem tu kolekci videla na netu prvně, přišly mi fakt příšerný.... a to mam jinak pro conversky slabost. Ale už asi 2x jsem je videla na někom naživo... a kupodivu se mi líbily moc!
fija Fakt? Já je naživo neviděla:-).
Karja dekuju
Karja Jo tu slevu deklarují, ale na tyhle je jen 17%
.
999 V Karline... jedny byly bezove/smetanove a s takovou tou světlejší podrážkou... ta slecna/ paní byla vubec cela moc pěkné oblečená v tónech smetanové a béžové... a pak jsem videla černé na nějakém klukovi...
Ja totiž chodím celý život s hlavou dolů, takže koukám prvne po botách misto po lidech....![]()
černá káva 40% zľava je na oficiálnej stránke Vagabond.
paktofonika Díky, ale nedaří se mi.
999 Ty jsou super, kdybych nemela nove ty fosforovy jdu do nich. Jeste se mi libi ty cerny s vystrcenou oranzovou patou, myslim jsou khaki na vnitrni strane nebo tak neco. Za me ta kolekce dost dobra
paktofonika Tos neměla psát nebo objednám i jiné:-D
fija Tak díky za zpětnou vazbu :-),
černá káva Aha, no mě se to normálně odečetlo a platila jsem 2100,-
Karja Jé, to by za to stálo!!! I když už je asi potřebovat nebudu.
černá káva To je na příští rok!;-) Ale mají tam spoustu jinych, i kotnickove různé, nebo ty aminy, co tu kdysi letěly, ty si dají nosit i na jaře;-)
Karja tak jsem si je taky koupila, sice teda zimni boty mam dobrý, ale uziju myslim i tyhle. To je presne typ bot pro moji soucasnou situaci (blativy okruh kolem domu). Jen jsem teda trochu nervozni z nakupu bot bez zkouseni... doufam, ze kdyztak nebude nejak komplikovane vraceni.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí