Karja Tak mne trápilo zaplaceni
. A už nejsou.
Mrzi mě to, měla jsem je v hlavě dlouho.
Co jste si dnes koupili/y?
černá káva zima jeste nekonci, treba pujdou do slev i v jinych eshopech, maji je leckde. Frustraci ale chapu, nerada nakupuju pres internet, tak furt vsechno odkladam, nevim co by a pak to bud neni, nebo mi to zdrazi.
Gatita Přesně tak to mám. Stejně mi to dopadlo s prošívanou delší bundou. Tak chodim porad v džínách a bundou sportovní.
černá káva u me to je jeste znasobene tim, ze mam takovy otravny dojem, ze ted vlastne porad neco objednavam a ze uz toho bylo dost. Ale vlastne to jsou jen same nakupy jidla, sunaru, drogerie, sem tam neco do domacnosti (jak porad varime, vytriskali jsme treba pulku nadobi...), do toho detem boty, bundy, ruzne pracovni sesity na preziti zavrene skolky. Takze sice je tu kuryr kazdou chvili, ale mne nepriveze nikdy nic. Tak aspon ty boty, no. Snad mi aspon budou.
Gatita Jistě Ti budou. Musí![]()
Ja jsem stará odoba. Moc toho na sebe nekupuju, dlouho rozmýšlím, vetsinou jsem nakonec ráda. Jenže teď teda ne. Tahle cena byla pro mě akceptovatelná. Ale je to jen věc.
Gatita Já mám zimni taky ještě dobre. Vagabond Kenova, ale prostě nejsou tak ,,parádní,, už vypadají obyčejne. Tak se na tyhle těším, určitě nám padnou, Vagabondy mám ozkousene! S temi nákupy to mám stejně, věčně něco, ale jsou to vesměs věci - v pondělí papírnictví, v úterý autosedačka, středa oblečení pro děti....Ale pak zas mám dva týdny kdy nic nepřijde a pak týden plnej. Upřímně, ten plný týden následuje po tom, kdy je velkamala na víkend pryc a já mám čas objednávat. Ty víkendy u babicky nás přijdou draho, jednak moje nákupy a jednak sambovi začaly chodit pokuty za rychlou jízdu, když tam jezdi...před čtrnácti dny to bylo za říjen, dneska přišel listopad, tak už mu to počítám na kolik mu to ještě vyjde. Ale poté co zjistil, že o papíry neprijde, to bere hrdinne.
Karja jezus, to mi připomenulo MP Meri jak jste dopadli s těma pokutama za parkování?
jinak ty Kenova, myslíš tyto?
https://www.eobuv.cz/media/catalog/product/cache/image/650x650/0/0/0000199800078_01_jf.jpg
já je mám koupila jsem v nějaké obři slevě co byly předloni na zootu, mně se i furt líbí a jsou strašně teplý, ale! hrozně těžký že sotva zvedám nohy a jakoby vevnitř tvrdý:-(
černá káva Chápu tvé rozladění, cena byla pěkná. zrovna v tom Humanicu mi utekly nedávno pěkne boty pro děti a sandály co chci už tak dva roky....a jelikož jsou to letní boty, teď to už nezlevni. A dělalo to víc než půlku ceny a ty dětské stejně musím koupit.
viktorka_od splavu Taky jsem si na ni vzpomněla. Já jsem spíš zvědavá, jestli mu to potřetí už pěkně nevynasobej, zatím to má á 1000,-
viktorka_od splavu Ne, myslím jiný, ty jak sem nedávno dávala whiskas. Tohle ani nevím, že Kenova jsou. Ty moje se mi taky libi, ale tyhle Tary mi přijdou víc na parádu;-)
Karja jasně, ty Tary jsou prostě krásný:-) já ty kenovy chtěla normálně do zimy, na nějaký postávání /popocházení ve sněhu a mrazu, ne na parádu, ale chybka se vloudila:-(
viktorka_od splavu Aha, ty moje jsou naštěstí OK, chodí se v nich bezvadně, ale na běžné pochůzky s dětmi nosím takové noname farmářky z Deichmann;-)
Karja neměla jsem vymejšlet a měla jsem koupit v deichmanu
(já jsem měla deichman za hrozný obchod kde to už před vchodem smrdí plastem a nemají tam nic normálního, až jsem jednou vlezla omylem do jednoho jejich obchodu na naší "velkoměstské" pěší zóně a tam mají i normální boty, dokonce i z kůže a tak.. no objev jako hrom dokonce jsem tam jednomu synkovi koupila boty do tanečních, měli jich tam asi čtyři regály čučela jsem jak puk:-)
Lamicka Heeele, nepamatuješ si, kolik stála ta Ela Jediová síťovka, jak jsi mi ,,nutila,, že unese velkej nákup? Já už byla nalomená a koukám, že je za 999,- a to mi přijde, že dřív nebyla, to bych o ní vůbec neuvažovala.
Karja stopro stála 599, chtěla jsem ji na léto taky, ale tisícovka je celkem dost :(
Karja já už ji asi tak třikrát měla skoro koupenou (cenu si nepamatuju) a pak jsem si pokaždé uvědomila, jak bych musela posuzovat ten nákup jestli je dostatečně estetickej.. jako jo jsem ovce hrozná, ale až takhle teda ne![]()
bram Jo, promeškaly jsme! Já jsem teď byla v dobrým rozmaru, ale tisícovka je moc.
viktorka_od splavu Jako taky jsem si říkala, že jsem děsnej bordelar, že mám všude binec, ale líbila se mi. A tolik věcí se mi zase nelíbí, abych si udělala radost. Jako nejvíc bych užila batoh, ale ten už kupuji rok a furt to není ono, abych si řekla, to je on.
Karja já už mám hezký batohy dva a teď stejně chodím jen do zásilkovny a nosím starej adidas po děckách kterej vůbec není cítit na zádech (chodím 6 km pěšky zahrádkářskou kolonií) mně se toho bohužel líbí celkem dost, ale mám problém sladit vzhled a praktičnost. neumím to co mi říkávala babička, že pro parádu se musí trpět, já su houby trpitelka![]()
Karja Tyjo litr?
Za to může nálet z parfumanie:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí