Zarinya Připomnělas mi jakési americké limonády, které se hrdě pyšnily velkým nápisem, že neobsahují žádné přírodní složky.![]()
Co jste si dnes koupili/y?
prďola to si musim vygooglit.![]()
Sweet Potato to bylo asi pro me.![]()
Zarinya Jedná se v podstatě o ty složky mýdel (šamponů, sprchových gelů), které mají čistící a pěnivý účinek. Mohou způsobovat alergii bez ohledu na to, jak moc jsou ostatní složky přírodní a nedráždivé.
prďola to by mohlo byt,protoze od stejne znacky k tomu jsou i telove kremy a ty mi nevadi.
Zarinya Ony ty echt přírodní a certifikované tenzidy bývají i fakt docela drahé a výsledný produkt často neúměrně prodražují. V tomto případě hodně pomůže orientovat se podle toho, jestli jsou produkty určené pro děti nebo pro citlivou pokožku.
prďola diky.:-)
Gatita Tu bilou tuzku mam a nepouzivam.
Ona je totiz takova spis stribrna a strasne mi neslusi.
paktofonika Dneska se mi linky povedly.
Ja teda su out s cernyma, dolu davam tmave hnedou a ne po cele delce, ja prave zas trochu cilene zmensuju oci, mam je pres pul hlavy...
Luna Ty máš krásne oči, čo by iné za také dali
Luna mne na zmensi oci pomohlo ztloustnuti... ale to jsi asi nechtela slyset a po prasecich ockach asi taky netouzis![]()
Luna no ale aké krásne ich máš. A vôbec nie si out, ja len že vtedy nosil čiernu ceruzku úplne každý.
razorblade
praseci ocka me dojaly!
711990 mas je taky?![]()
razorbladebohuzel jo no![]()
Luna Ty tvoje bych brala! Ty ani žádné linky nepotřebují;-)
paktofonika Dobrej tip, ale řeknu ti, s tím sociálním distancem nikdo ani nepozná jakou mám barvu očí, natož aby mi linka pomohla k optickému odstranění únavy, to ze dvou metrů nikdo nepozná! Ale chápu, jako já dřív používala i různé rozjasnovace a další blbiny, myslím, že nic poznat nebylo, maximálně tak, když jsem to udělala blbě a měla fialovej oční oblouk nebo tak;-). Navíc beďary prebijou jakékoliv rozjasnění:-D Ale bavilo mě to
Luna mne na zmensi oci pomohlo ztloustnuti... ale to jsi asi nechtela slyset a po prasecich ockach asi taky netouzis
Ježiš ![]()
razorblade
To jsou ale kecy, za mě jsi místní "Miss kolektivní zavinovačky" a seš krásná.
až sa ma leto spýta, čo som robila v zime

Luna se ti normalne vyfotim v respiratoru! Ten se mi vzdycky zarizne do tech macatejch tvari, ze mi to udela oci jako kim![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí