betsey pekny nakup
Co jste si dnes koupili/y?
razorblade No a mně se to sotva natáhne přes ten frňák ala starej rabín a ho.no v tom vidím!![]()
Koupila jsem si džíny v Reserved, ale vůbec mi nesedí jako modelce (kupodivu :D), na fotce znázorněnej lehce pytlovitej střih na mně vypadá jako úplně standardně padnoucí kalhoty, buuu. :( Ale sedí mi jinak hezky a dělají dobrej zadek, tak si je nechám a doopravdy volný džíny odpovídající velikosti budu hledat dál. Co ale teda fakt oceňuju je rychlost doručení, včera v poledne jsem objednala a dneska ráno je měla doma, to se fakt vytáhli.
razorblade to bude urcite chyba na strane toho respiratoru. Pouzivam goodmask ffp2 a super. Vcera jsem nasadila nejaky ffp3 na vyzkouseni a hruza hruz. Huba mokra, usi urezany a tvare malem rozrizly![]()
crazydaisy jj ja si koupila nejaky cinsky u vietnamce. Nejradsi nosim papirovy rousky, ale v praci mame narizenej respirator. A ja do toho nechtela rvat zbytecny penize. Na prejiti po chodbe nebo cestu do kuchyniy mi to staci![]()
betsey To je opravdu moc pěkný nákup!
Karja @lamicka ďakujem!
Trochu mam obavy z tej oranžovej, ešte som nič oranžové nemala ani neviem ci sa mi hodí :-)
Luna stěžovat si na velký oči je rouhání ![]()
razorblade
To jsou ale kecy, za mě jsi místní "Miss kolektivní zavinovačky" a seš krásná.
Naprostá pravda..! A jako bonus je razorblade ještě vtipná, já bych ji brala hned. ![]()
Karoleena ty dziny vypadaj super. V cerny se mi libi jeste vic. Myslim budou delat hezky zadek.
A ja si dnes koupila mj. cepici. A je bozi. A zdravim nellielovett !

Karoleena taky budu mít nové džíny...![]()
Pavlena ta čepice má krásnou barvu
Catherinne no právě. Teď koukám, že na monitoru vypadá světlejší, řekla bych, že naživo je barva o malinko sytější..
betsey Krásný nákup! Jak jsme byla vždy proti oranžové, že jako fakt hnusná barva, tak dnes mi došla oranžová šála.![]()
Pavlena Sluší ti! ![]()
Catherinne a tobě navíc určitě budou i sedět tak hezky jako na obrázku!! :)
betseyvsechno super.
No a ještě jsem si dneska coby bolestný za už čtvrtou návštěvu zubaře v jednom měsíci objednala tenhle puffer ze Zary a jak jsem vychválila Reserved za bleskový doručení, tak Zara je teda naopak hrozný peklo, objednat si cokoli s vyzvednutím v brněnské prodejně není vůbec dobrej nápad a nikdo to prosímvás nedělejte!!
Delší verze příběhu: Objednala jsem bundu dneska ráno. Mail, že moje objednávka je ready k vyzvednutí, dorazil po obědě, říkám si super, asi byla v obchodě skladem, jdu tam. Pozoruju odbavení týpka přede mnou - prodavačka pípne QR kód z mailu, zmizí na cca 15 minut uvnitř prodejny, kde se bezmocně potácí mezi kupama balíků, který jsou všelijak rozestrkaný mezi štendrama s oblečením, pak se vrátí a začne týpkovi vysvětlovat: Víte, ten váš balík, on nám dneska přijel kamion, je tam devadesát krabic se zásilkama, ono to tam asi je, ale nevíme, to napřed musíme vybalit, ale kdy to vybalíme to taky nevíme, možná zítra, možná pozítří, tak to zkuste třeba zítra nebo pozítří, no... Týpek přijímá informaci a odchází. Jde na řadu slečna a hele, dopadne to úplně stejně, ta teda i celkem nakvašeně informuje prodavačku, že už je tam dneska potřetí, protože jí neustále přichází nový a nový upozornění, že má objednávky k vyzvednutí, prodavačka na to stále odpovídá, jak se to má s tím kamionem a vybalováním. To už mi bylo jasný, že to je vzorec, takže ano, přišla jsem na řadu, prodavačka pípla, patnáct minut jsem ji neviděla a když se vracela s prázdnejma rukama, bylo zřejmý, jakou story o kamionu si vyslechnu. Ale teda tvl, já fakt nevim, jestli se mně chce náhodně navštěvovat Zaru a zkoušet, jestli už to teda vybalili nebo ještě furt ne!
A těm teplým rukavicím jsem přikoupila teplý spodky, takže komfort stoupl tak nějak celkově ![]()

betsey Ta paní na produktivce mi připadá, že má ty šaty předkem dozadu. Nebo hlavu? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí