Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Lamicka
14202 příspěvků moje polička 11. února 2021 10:48

betsey pekny nakup

Offline Luna
10868 příspěvků moje polička 11. února 2021 10:49

razorblade No a mně se to sotva natáhne přes ten frňák ala starej rabín a ho.no v tom vidím!

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 11. února 2021 11:02

Koupila jsem si džíny v Reserved, ale vůbec mi nesedí jako modelce (kupodivu :D), na fotce znázorněnej lehce pytlovitej střih na mně vypadá jako úplně standardně padnoucí kalhoty, buuu. :( Ale sedí mi jinak hezky a dělají dobrej zadek, tak si je nechám a doopravdy volný džíny odpovídající velikosti budu hledat dál. Co ale teda fakt oceňuju je rychlost doručení, včera v poledne jsem objednala a dneska ráno je měla doma, to se fakt vytáhli.

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 11. února 2021 11:10

razorblade to bude urcite chyba na strane toho respiratoru. Pouzivam goodmask ffp2 a super. Vcera jsem nasadila nejaky ffp3 na vyzkouseni a hruza hruz. Huba mokra, usi urezany a tvare malem rozrizly

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 11. února 2021 11:36

crazydaisy jj ja si koupila nejaky cinsky u vietnamce. Nejradsi nosim papirovy rousky, ale v praci mame narizenej respirator. A ja do toho nechtela rvat zbytecny penize. Na prejiti po chodbe nebo cestu do kuchyniy mi to staci

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 11. února 2021 12:42

betsey To je opravdu moc pěkný nákup!

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 11. února 2021 13:02

Karja @lamicka ďakujem!

Trochu mam obavy z tej oranžovej, ešte som nič oranžové nemala ani neviem ci sa mi hodí :-) 

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 11. února 2021 13:44

Luna stěžovat si na velký oči je rouhání

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 11. února 2021 13:45
Reakce na Luna:

razorblade To jsou ale kecy, za mě jsi místní "Miss kolektivní zavinovačky" a seš krásná.

​Naprostá pravda..! A jako bonus je razorblade ještě vtipná, já bych ji brala hned.

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 11. února 2021 13:54

Karoleena ty dziny vypadaj super. V cerny se mi libi jeste vic. Myslim budou delat hezky zadek. 
A ja si dnes koupila mj. cepici. A je bozi. A zdravim nellielovett !

Offline Catherinne
10865 příspěvků moje polička 11. února 2021 14:04

Karoleena taky budu mít nové džíny...

Offline Catherinne
10865 příspěvků moje polička 11. února 2021 14:05

Pavlena ta čepice má krásnou barvu 

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 11. února 2021 14:34

Catherinne no právě. Teď koukám, že na monitoru vypadá světlejší, řekla bych, že naživo je barva o malinko sytější..

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 11. února 2021 14:43

betsey Krásný nákup! Jak jsme byla vždy proti oranžové, že jako fakt hnusná barva, tak dnes mi došla oranžová šála.

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 11. února 2021 14:44

Pavlena Sluší ti!

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 11. února 2021 16:03

Catherinne a tobě navíc určitě budou i sedět tak hezky jako na obrázku!! :) 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 11. února 2021 16:11

betseyvsechno super. 

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 11. února 2021 16:17

No a ještě jsem si dneska coby bolestný za už čtvrtou návštěvu zubaře v jednom měsíci objednala tenhle puffer ze Zary a jak jsem vychválila Reserved za bleskový doručení, tak Zara je teda naopak hrozný peklo, objednat si cokoli s vyzvednutím v brněnské prodejně není vůbec dobrej nápad a nikdo to prosímvás nedělejte!! 

Delší verze příběhu: Objednala jsem bundu dneska ráno. Mail, že moje objednávka je ready k vyzvednutí, dorazil po obědě, říkám si super, asi byla v obchodě skladem, jdu tam. Pozoruju odbavení týpka přede mnou - prodavačka pípne QR kód z mailu, zmizí na cca 15 minut uvnitř prodejny, kde se bezmocně potácí mezi kupama balíků, který jsou všelijak rozestrkaný mezi štendrama s oblečením, pak se vrátí a začne týpkovi vysvětlovat: Víte, ten váš balík, on nám dneska přijel kamion, je tam devadesát  krabic se zásilkama, ono to tam asi je, ale nevíme, to napřed musíme vybalit, ale kdy to vybalíme to taky nevíme, možná zítra, možná pozítří, tak to zkuste třeba zítra nebo pozítří, no... Týpek přijímá informaci a odchází. Jde na řadu slečna a hele, dopadne to úplně stejně, ta teda i celkem nakvašeně informuje prodavačku, že už je tam dneska potřetí, protože jí neustále přichází nový a nový upozornění, že má objednávky k vyzvednutí, prodavačka na to stále odpovídá, jak se to má s tím kamionem a vybalováním. To už mi bylo jasný, že to je vzorec, takže ano, přišla jsem na  řadu, prodavačka pípla, patnáct minut jsem ji neviděla a když se vracela s prázdnejma rukama, bylo zřejmý, jakou story o kamionu si vyslechnu. Ale teda tvl, já fakt nevim, jestli se mně chce náhodně navštěvovat Zaru a zkoušet, jestli už to teda vybalili nebo ještě furt ne!

Offline Catherinne
10865 příspěvků moje polička 11. února 2021 17:00

A těm teplým rukavicím jsem přikoupila teplý spodky, takže komfort stoupl tak nějak celkově

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 11. února 2021 17:13

betsey Ta paní na produktivce mi připadá, že má ty šaty předkem dozadu. Nebo hlavu?