@Karja Ted jsem se asi rok nemalovala vubec a ani predtim jsem to moc neumela. Vis co, to jsou ty blby navyky, co clovek nastudoval pred dvaceti lety v top divce a jede si to tvrdosijne dal. Asi jako kdyz nekdo nosi svetlou perletovou rtenku
. Tu teda nemam. Ale mezi tema ocima si to proste musim nejak prosvetlit, bud stinem nebo tou tuzkou. Vybrala jsem odstin cottage cheese, tak jsem cela napnuta, to mezi voči chceš...
Co jste si dnes koupili/y?
To jsem mela v kosiku, ale pak jsem si vsimla, ze se to ma aplikovat prave na tu vodni linku. Bala jsem se toho, ze to chce asi pevnou ruku? Tak jsem nakonec nekoupila. Meli prave zajimave odstiny, od telove po levandulovou, ale netroufla jsem si, ze to bude "moc".
Gatita no aplikujem tak, že stiahnem trochu spodné viečko a nanesiem. Keď som bola mladá, tak bola čierna linka veľmi in, takže praxe mám až až. Za to linky neviem vôbec, párkrát som to skúšala, ale nemám na ne dobré viečka.
Zarinya Řekové přeci všude prodávají tu svoji fajnovou kosmetiku. Já si ji vždycky přivezu tuny. I když DM by mi asi taky chybělo.
Fakirka priznam se,ze s tim jsem se jeste nesetkala,ja si vozim svoje oblibene produkty.A co je to zac?
Fakirkaakorat z krety jsem si dovezla tunu mydel a skoncila na koznim s alergii.![]()
Zarinya různé šampony a tělová másla s olivovým olejem a různými voňavými přísadami. Jednou jsem na nějakém ostrově, asi Lesbos, koupila tělové máslo s masthikou a bylo boží. Synovi to jako jediné nedělalo neplechu na kůži s ekzémem.
Fakirka no a ja po te alergii uz mam strach zkouset neco s olivama.![]()
Zarinya to asi nebyla alergie na olivy, spíš na nějakou další přísadu. Mají i neolivove věci. A samozřejmě i tam jsou testery.
Fakirka tim se budu zabyvat az tam budu na furt,ted se radsi spokojim naco jsem zvykla.
Nevim,no byly to prirodni olivova mydla a uz mi tady bylo vysvetleno,ze pry nic jineho v tom by byt nemelo.
Moje kuze asi potrebuje chemii![]()
V lete jsem dostala krasny prirodni sprchovy gely a opet alergie,tu jsem nastesti podchytila vcas.
Zarinya tak to je fakt škoda ![]()
Akorat z krety jsem si dovezla tunu mydel a skoncila na koznim s alergii.
S dcerou jsme je tam obdivovaly při každé příležitosti, ale nepřivezly, mýdla nepoužíváme.
Mirka ja z nich byla nadsena,moje kuze ne,smula.![]()
Zarinya škoda, že.
Mirka je.Dokonce jsem to pak jeste zkousela asi po roce a jen na ruce a za par dni na hrbetu ruky zas.![]()
Zarinya na olivy má silnou alergii kámoška, na alergo jí ji ale nikdy nezjistili.
Mirka me je to divny,protoze olivy jim,olivovy olej jim,matlala jsem si s nim vlasy,telo na plazi a nic a mydlo nemuzu.![]()
Mirka i kdyz tu prirodni kosmetiku co jsem dostala v lete olivovy olej neni,no zahada.
Co se pridava do prirodni kosmetiky,ze to nemuzu???
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí