luciole nerez brčka..? no nevím, se možná obejdu... ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
clothilde ja snad v recku ani zadnou drogerii nepotkala.Tam jen v supermarketu....to je jeste horsi nez mistni retezec...Ja si vsechno vozim sebou,se ted musim na to trochu soustredit.![]()
Zarinya Díra na trhu? Business plán: Alverde a syrovátkový tyčinky do každý řecký rodiny ![]()
andulka01 tak to kazdopadne,to uz je mozna i propast.![]()
Mha a prozradíš jaký zázrak jsi zakoupila? Já se do DM chystám dnes, bude to můj společenský vrchol týdne.
sa máš, ja som len online nakúpila ![]()
Lindex 20 % zlava na vsetko ![]()
Pavlena Ještě ten tuhý kondicionér! A když už tam budeš, můžet vzít i Skin Food a savo na utěrky ![]()
Pavlena Ještě ten tuhý kondicionér! A když už tam budeš, můžet vzít i Skin Food a savo na utěrky
A ještě levandulovou škrobenku ![]()
Aranel Ten tuhý kondicionér mě zaujal, nemáš prosím srovnání s jejich tekutými kondicionéry nebo s tuhými od jiných značek? S klasickými od Alverde jsem spokojená už roky, jiné tuhé mi naopak moc nesedly, tak ať nekupuji úplně naslepo.
A do dm nákupního seznamu přidávám tip na černé olivy ![]()
Pavlena Tadyto: Tuhý kondicionér
ISON Začala jsem si mýt vlasy mýdlem na vlasy (ani ne tuhým šampónem, ale jmenuje se to "mýdlo") a přišly mi hrozně hrubé. Sestra mi radila kondicionér, na což jsem jí říkala, proč šetřím obaly a přírodu, když bych si pak stejně kupovala lahvičku s kondicionérem? No tak objev: existuje i tuhý kondicionér. A, ehm, v dm měli jen tenhle. Ten pocit po mytí mýdlem to rozhodně zlepšuje, vlasy jsou hladší, hezčí.
Předtím jsem nepoužívala žádný, takže srovnání nemám ![]()
soli do koupele,termo leginy,ponozky,tulipany a krevety......ne ze se tu dozvim,ze krevety se nejmenujou krevety.![]()
Aranel Nevadí, prubnu ho a uvidím. Ale tím, že se vlastně budu držet stejné značky a změní se jen konzistence produktu, tak by to třeba mohlo být v pohodě
Ještě mě napadá, jak se vymývá? Nezůstává na vlasech povlak?
ISON Mně se to zdá v pohodě.
Dnes jsem sla pro sminky - doplnila oblibeny make up a pridala pudr, co tu kdysi nekdo doporucoval. A pak neco, co vypada jako bila tuzka na oci. Tu sem radsi davat nebudu, to se nosilo, kdyz jsem chodila do skoly![]()

Gatita A jak si tu tužku budeš malovat?
Karja ja mam oci desne blizko u sebe, tak potrebuju ťupnout neco svetleho k vnitrnimu koutku. Jinak to neumim...
Gatita Aha!
Karja a co bys s ni delala ty? Ze bych se kdyztak inspirovala. Ted zjistim, ze to dvacet let delam blbe![]()
Gatita Nevím právě, tak mě to zajímalo;-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí