ionicera ja taky ne,to ma fakt cenu sem davat fotku na chvilku.
A jeste v noci....
ionicera ja taky ne,to ma fakt cenu sem davat fotku na chvilku.
A jeste v noci....
letolet velikostně sedí, je hezký a mám ho teda nad kotníky (mám158), ale líbí se mi to
@lamicka díky, udělám si teda radost
0zero7 Ty jsou bezva! úplně je vidím na zdi (ale asi bych taky neodolala a zkusila je)
0zero7 s těma sněžnicema bych to vyřešila přesně takhle! Na zeď. Svojí...
Nevím, jak moc to tu chcete slyšet, ale lněný kimono Lindex splnilo očekávání. Plátno je měkčené, gramáž by, pravda, asi mohla být lehounce vyšší, ale není to průhledná záclona. Pomalý letní ráno s línou snídaní, otevřený kimono přes tílko se šortkama, na stole všechno, co lednice dala, čerstvý pečivo, škeble naše vystřelený někde na měsíc... vidím tu pohodovou scénu jako živou ![]()
marieu moc hezky jsi to namalovala
tak at se ti dobře nosí![]()
Maureen jéžiš, já si maluju takových věcí...!
Tak jsem dneska byla v DM.
Děkuji všem zúčastněným, šla jsem najisto.
Mha já se chystám zítra. Asi si radši napíšu seznam.
Fakirka Tak nezapomeň na ten pečující lak na nehty od Alverde, syrovatkovou tyčinku, mandlové mléko, cizrnove cipsy, tuhé mýdlo, punčocháče, tělový olej, růžovou vodu, oriskovy krém, odličovací tampony a deštník a všechno, co je tu tak nakažlivé. Taky jsem měla seznam
. Dvě věci...
Mha Ježíš diky
ddeštník mám, ale všechno ostatní potřebuju
Fakirka No není zač, ani jsem netušila, jak poctivě to tu čtu. A jak moc se dám ovlivnit lidmi, které jsem asi nikdy neviděla a z nichž někteří možná ani neexistují:( Jsem domácí sudokopytnik.
Mha já jsem taky vovce. Čtu poctivě, ale paměť pokulhává. Chtělo by to tabulku v Excelu.
Mha kopíruju nákupní seznam! Eeee, akorát jsem nezachytila ty punčocháče, můžu eště raz?
marieu Ale nestraš, to je dlouhodobý seznam věcí, co se tu vyskytly, musela bys začít číst od nuly![]()
Bude lepší zapomenout a zapomínat, popř. začít jen s lavorem jako základním prvkem. ![]()
A punčocháče jsem si koupila velmi tlusté, asi 100 den, v Tesku a po oprání vypadají jako válenky legionáře, co přijel z Vladivostoku.
Mha aha, já myslela, že se v DMku urodily nějaký kolektivní. Děsně totiž nějaký zimní potřebuju.
marieu No možná tam jsou... Počkáme a uvidíme, co sem napíšou. Já v DM vždycky koupila jen nepříjemně lesklé. Jenom jedny byly dobré, ty měly dole ponožky, a asi proto jsem je roztrhla hned po druhém nošení. ![]()
Mha u rosmanna mají přece nanohoubičky!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.