Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 12. února 2021 20:11

whiskas Nejsi oplácaná, a máš moc hezký nohy, ale ty šaty mají dost divnej střih - kolem boku a pasu jsou ti  obří, ale v menším čísle by ses možná necítila v ramenou. 

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 12. února 2021 20:13

bram hmm, to budu muset ještě rozmyslet. Snažím se tahat domů co nejmíň plastů na jedno/krátké využití...

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 12. února 2021 20:15

Mha zabudla som, že od Alverde je super ešte toto. 

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 12. února 2021 20:16

Isca To jsem včera psala a navíc by byly moc krátké. Jsem ráda, že jsou z domu .

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 12. února 2021 20:19
Reakce na whiskas:

Zarinya To nebylo v noci, ale kolem 22.00 . Navíc jsem psala, že ji za chvíli smažu. Prostě strašný to bylo. Ale, že jsi to ty ... , dobře ti tak.

​Taky jsem fotku napoprvé propásla -  nic tak strašnýho nevidim, akorát ti jsou zjevně velký, zvlášť je to poznat na rukávech.

Jako je otázka, co si od nich člověk slibuje... já je mam taky a je mi celkem fuk že/jestli rozšiřujou boky anžto předstírat že vážim 50 kilo už stejně nedokážu

Mně se právě líbily ty sklady. Ovšem stejně je ve hvězdách, jestli je pak v sezóně ještě zapnu

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 12. února 2021 20:24

Sweet Potato whiskas to je neidentifikovatelný hábit chovanky klášterní školy.. Podle mě teda jednak velký a pak taky ne úplně slušivý kousek.

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 12. února 2021 20:52

barbucha Sim tě, jasně, že je zapneš - leda by jsi hodlala zvětšovat "přednosti". Já si říkám, že je zima a tělo si žádá k večeři více než "studený" salát . Mně se na těch šatech na produktovce líbí právě ty sklady, které jsem na sobě hledala marně. Tedy jasně, byly tam, ale nevynikly. A jsem ráda, že ti šaty vyhovují, tudíž někomu prostě sedí. Hned jsem klidnější .

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 12. února 2021 20:53

marieu no ale zase krásně umyješ bez použití jakéhokoliv čisticího prostředku, jen s troškou studené vody, všechny čmárance z nábytku a stěn. :) 

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 12. února 2021 20:56

whiskas 

Moje tělo si denně žádá vepřovku se šesti a pak to podle toho vypadá

Já měla radost, že mi to kryje kolena a ty sklady, ačkoliv máš pravdu že nejsou moc vidět, že ty šaty rozšiřujou takže mě to neobepíná jak rukavice, což by bylo velmi nevhodné

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 12. února 2021 20:58
Reakce na Mha:

Fakirka Tak nezapomeň na ten pečující lak na nehty od Alverde, syrovatkovou tyčinku, mandlové mléko, cizrnove cipsy, tuhé mýdlo, punčocháče, tělový olej, růžovou vodu, oriskovy krém, odličovací tampony a deštník a všechno, co je tu tak nakažlivé. Taky jsem měla seznam. Dvě věci... 

​Pořád jsem si lámala hlavu, co za hromadný nákup jsem prošvihla a tímto díky .

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 12. února 2021 20:59

barbucha asi tak nějak, nebo minimálně hutnou bramboračku. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 12. února 2021 21:11
Reakce na whiskas:

barbucha Sim tě, jasně, že je zapneš - leda by jsi hodlala zvětšovat "přednosti". Já si říkám, že je zima a tělo si žádá k večeři více než "studený" salát . Mně se na těch šatech na produktovce líbí právě ty sklady, které jsem na sobě hledala marně. Tedy jasně, byly tam, ale nevynikly. A jsem ráda, že ti šaty vyhovují, tudíž někomu prostě sedí. Hned jsem klidnější .

. Mně se na těch šatech na produktovce líbí právě ty sklady, které jsem na sobě hledala marně. Tedy jasně, byly tam, ale nevynikly. A jsem ráda, že ti šaty vyhovují, tudíž někomu prostě sedí. Hned jsem klidnější .

​A ja si zrovna myslim,ze ty sklady kazi cele saty.

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 12. února 2021 21:12

bram ok, právě sis mě koupila! 

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 12. února 2021 21:15

whiskas Oplácaná!!!! Hm, jsou ti velký. 

Offline Klara
494 příspěvků moje polička 12. února 2021 21:31
Reakce na bram:

Mha u rosmanna mají přece nanohoubičky! 

​Nanohoubičky jsou i v dmku!

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 12. února 2021 21:53

Koupila jsem resp. objednala u cosáků černou kašmírovou čepičku (už jsem to měla udělat dávno, ale ještě ji zjevně užiju) a dvě šedý trika. Nějak se mi triček pořád nedostává. Jestli v pondělí otevřou obchody, stejně se tam hned nepoženu, bude to vo život...

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 12. února 2021 21:56

barbucha to triko je pekny, jakou jsi vzala velikost?

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 12. února 2021 22:00

Kokoska 

Který? To s kratším rukávem jsem myslím vzala L a to s dlouhým, páč je celý širší, v M.

Offline Catherinne
10865 příspěvků moje polička 12. února 2021 22:00

whiskas

díky, tak snad ten běh nepropaguju zbytečně

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 12. února 2021 22:06

barbucha to s kratsim, dik