whiskas Nejsi oplácaná, a máš moc hezký nohy, ale ty šaty mají dost divnej střih - kolem boku a pasu jsou ti obří, ale v menším čísle by ses možná necítila v ramenou.
Co jste si dnes koupili/y?
bram hmm, to budu muset ještě rozmyslet. Snažím se tahat domů co nejmíň plastů na jedno/krátké využití...
Mha zabudla som, že od Alverde je super ešte toto. 
Isca To jsem včera psala a navíc by byly moc krátké. Jsem ráda, že jsou z domu
.
Zarinya To nebylo v noci, ale kolem 22.00
. Navíc jsem psala, že ji za chvíli smažu. Prostě strašný to bylo. Ale, že jsi to ty ...
, dobře ti tak.
Taky jsem fotku napoprvé propásla - nic tak strašnýho nevidim, akorát ti jsou zjevně velký, zvlášť je to poznat na rukávech.
Jako je otázka, co si od nich člověk slibuje... já je mam taky
a je mi celkem fuk že/jestli rozšiřujou boky anžto předstírat že vážim 50 kilo už stejně nedokážu ![]()
Mně se právě líbily ty sklady. Ovšem stejně je ve hvězdách, jestli je pak v sezóně ještě zapnu ![]()
Sweet Potato whiskas to je neidentifikovatelný hábit chovanky klášterní školy.. Podle mě teda jednak velký a pak taky ne úplně slušivý kousek.
barbucha Sim tě, jasně, že je zapneš - leda by jsi hodlala zvětšovat "přednosti". Já si říkám, že je zima a tělo si žádá k večeři více než "studený" salát
. Mně se na těch šatech na produktovce líbí právě ty sklady, které jsem na sobě hledala marně. Tedy jasně, byly tam, ale nevynikly. A jsem ráda, že ti šaty vyhovují, tudíž někomu prostě sedí. Hned jsem klidnější
.
marieu no ale zase krásně umyješ bez použití jakéhokoliv čisticího prostředku, jen s troškou studené vody, všechny čmárance z nábytku a stěn. :)
Moje tělo si denně žádá vepřovku se šesti a pak to podle toho vypadá ![]()
Já měla radost, že mi to kryje kolena a ty sklady, ačkoliv máš pravdu že nejsou moc vidět, že ty šaty rozšiřujou takže mě to neobepíná jak rukavice, což by bylo velmi nevhodné ![]()
Fakirka Tak nezapomeň na ten pečující lak na nehty od Alverde, syrovatkovou tyčinku, mandlové mléko, cizrnove cipsy, tuhé mýdlo, punčocháče, tělový olej, růžovou vodu, oriskovy krém, odličovací tampony a deštník a všechno, co je tu tak nakažlivé. Taky jsem měla seznam
. Dvě věci...
Pořád jsem si lámala hlavu, co za hromadný nákup jsem prošvihla a tímto díky
.
barbucha
asi tak nějak, nebo minimálně hutnou bramboračku.
barbucha Sim tě, jasně, že je zapneš - leda by jsi hodlala zvětšovat "přednosti". Já si říkám, že je zima a tělo si žádá k večeři více než "studený" salát
. Mně se na těch šatech na produktovce líbí právě ty sklady, které jsem na sobě hledala marně. Tedy jasně, byly tam, ale nevynikly. A jsem ráda, že ti šaty vyhovují, tudíž někomu prostě sedí. Hned jsem klidnější
.
.
A ja si zrovna myslim,ze ty sklady kazi cele saty.![]()
bram ok, právě sis mě koupila!
whiskas Oplácaná!!!!
Hm, jsou ti velký.
barbucha to triko je pekny, jakou jsi vzala velikost?
Který? To s kratším rukávem jsem myslím vzala L a to s dlouhým, páč je celý širší, v M.
díky, tak snad ten běh nepropaguju zbytečně ![]()
barbucha to s kratsim, dik
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí