jako správná ovce jsem zakoupila krekry z lidlu a
to teda fakt ne

jako správná ovce jsem zakoupila krekry z lidlu a
to teda fakt ne

viktorka_od splavu Aniž bych věděla, že jsem ovce, koupila jsem dva druhy. Jeden jsem zdolala v době největšího hladu v práci a druhý /už nevím který/ mi tam pořád leží a asi vyhodím. Už nikdy víc.
mirajo přitom já mám takové ty suchary celkem ráda, i když je pravidelně nejím. ale tyhle podobný už jsem omylem zakoupila v albertu - byly hořký a tvrdý, tak jsem se tomu začla vyhýbat a toto jsem po delší době zkusila - furt hořký, jakoby žluklý ty semínka v tom. brrr
viktorka_od splavu Já taky, ale tohle je jak píšeš, hořký, nedobrý, to snad nemůže být ani zdravý![]()
mirajo
já mám teda hořkou chuť docela i v oblibě, ale záleží co to je.. a hořká semínka = žluklý tuk a to zdravé není v žádném případě
marieu Jee když tě tu vidím, objednala jsem si ten šampon co doporučovala Renusatko, ten tuhý. A přišel mi vzorek navíc, ovšem ve velikosti běžného balení;-). No jsem nadšená, ten ,,vzorek,, mi navic typové sedí víc.
viktorka_od splavu No jasně, pivo a grepy! I hořký vůně můžou být
mirajo Fernet!!![]()
viktorka_od splavu jeee, fernet, to jsem nemela sto let! Horky mam rada, a Campari! Uz vim co si vecer dam!
...Campari.? Pak doporučuji drink Negroni![]()
...já jsem si koupila a jsem fakt moc spokojená:
![]()
![]()
Miru veľmi dobre si kúpila, to sérum je skvelé.
Karja to bylo to Ponio, viď? Já měla první tuhý od Lush samozřejmě a pak nějaký "noname" z bioobchůdku někde na dovolené na mastné vlasy. Ten byl dost dobrý. Ale na "wau" efekt a tuháč ještě pořád čekám. Teď jsem ale zásobená, tak si musím počkat.
...jo, bezvadný.!. Akorát se s tou pipetou blbě/málo nabírá. Ale psali to i v recenzích. Jinak za ty prachy fakt moc dobré![]()
Miru to mi vôbec nevadí, ja už som totiž vycvičená s Ordinary. :)
Miru Negroni muzu velmi! Mam ted i nejaky mistni vermouth. Chutna mi I jen tak se sodou. Momentalne obcas i whisky sour z jedne limitky co je whisky/mezcal. Klasicky s bilkem. Vyborny!
Miru paktofonika to me zaujalo uz driv. Jaky je rozdil mezi tim moisture serem a ampoule? Nemate tu pletovou vodu ve spreji od nich nektera? Diky!
marieu Bonsavon. Snad jsem to nespletla. Očekávám zázraky. Myju vlasy obden a teď je to fakt opruz v zimě, navíc jak to mám delší. Furt spim s vlhkejma a jsem jak racochejl;-)
Karja jé dík, já si- nevím proč- zafixovala Ponio. Jestli nebude nejlepší objednat hned, dokud si to pamatuju ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.