:-DJa ti to pripomenu, ona by se to asi nemělo dlouho sušit v šuplíku. Mně se takhle zkazil Lush a to mě docela mrzelo.
Co jste si dnes koupili/y?
...no, mě Negroni zaujal proto(jinak jsem odpůrce všech míchaných nápojů vč vopíčenejch sklenic s paraplíčky a hejblátky), protože tam byl gin. A ten mám ráda samotný a bez ledu.
Takže jsem dala šanci Negroni a klaplo to
(a ještě se mi líbí historie vzniku)![]()
...rozdíl nevím. Ale já to prvotně prohnala(postižená odsud...
) cosdna tabulkou(to ted dělám se vším
)
a tyhle dva výrobky mi vyšly nejlépe.
marieu já si v pondělí koupila taky tuhej šampon (značka MYLO) a zatím teda jen jedno umýtí, ale spokojenost. Dobře pění, hezky voní, vlasy jsem umývala ve čtvrtek a pořád jsou dobrý. A to jsem si dřív umývala vlasy každý ráno!
paktofonika Prosím tě, místo jakého produktu Ordinary používáš to sérum? Mě teď štvou ty jejich dodací lhůty, ale mám pocit, že Buffet jen tak něco nenahradí :-(.
nellielovett á, tak to je taky horká stopa, díky!
nellielovett prosím ťa a ktorý od mylo máš? Ja som jeden kúpila, už neviem ktorý a mala som po ňom vlasy ako slamu a mastili sa rovnako, asi som sa netrafila.
999 Buffet (a další) mají na Asosu.
Mrakoplas co vím, tak maj dva druhy: na vlny a na rovný vlasy. Mám ten na rovný, Vietor.
nellielovett tak to som si ho musela s niečím popliest
dakujem
whiskas Já vím, ale zatím se mi příčí tam za ně dávat o 10 euro víc (tedy o 1/3 ceny). Když bude nejhůř, tak vyměknu :-).
999 asos ceny vychazeji lip v librach. Aspon posledne, kdyz jsem to prepocitavala, tak to tak bylo.. Vim, ze cosi od Ordinary vyslo dokonce levneji.
Pavlena Tak to musím prozkoumat :-).
Pavlena asos ceny vychazeji uplne nejlip v rublech! Jako ze treba o 30%, ale nevim jestli i na Ordinary
update: Buffet stoji 16.99 eur a 1190 Rbl, takze skoro stovka rozdil
999 ja som teraz objednala na Cult beauty, cena je niekedy lepšia než na originálnej stránke, ale sortiment je obmedzený. Poštovné zdarma, sem tam príde nejaký zľavový kód. Už som tam objednávala veľakrát, som zvedavá za ako dlho to príde teraz. Objednala som v stredu.
Buffet ma nijak zvlášť neoslovil, mala som ten pôvodný a i ten nový a nič, čo by som potrebovala znovu.
0zero7 no podľa múdrej knižky je ampoule koncentrovanejšie sérum.
paktofonika Hm, tak pro mě je ten nový jeden z nejzásadnějších produktů :-). To bude věkem :-).
Já jsem nám dneska v nějakým transu objednala 15kg pomerančů přes crowdfarming ![]()
Vyhlaš Orangefest![]()
marieu To spotřebujete. Nedávno jsme dostaly větší množství pomerančů. V jídelním vlákně jsem se i ptala na radu. A než jsem se rozmyslela, jak je zpracuji, tak už to nemělo cenu. Každý den fresh a bylo rychle po zásobách.
711990 paktofonika 999 Chtěla bych vyzkoušet retinol od Ordinary a vyskočil na mě na netu i tento český obchod Nemáte s ním zkušenosti? Kvůli jedné lahvičce se mi nechce objednávat z Anglie.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí