Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Miru
16885 příspěvků moje polička 15. února 2021 06:37

Jiná Realita 

...tak ty límce jsou, resp. byly hitem z některých zahraničních módních přehlídek 2020/2021

Je fakt, že nejsou pro každého.

Já bych ale kvalitní bílou bavlněnou(bez elasthanu!) košili, s tímhle límcem, k džínám brala.

Simone Rocha 

Loewe

(modelka, co je zády)

Chanel

Ganni

Ganni

Celine

Offline prďola
4466 příspěvků moje polička 15. února 2021 07:22

paktofonika

Miru Pokud jde o přínos pro pleť, ne o případnou škodlivost - podívej se na se na ten seznam a řekni, které složky ti něco říkají/ znáš je?

Offline Miru
16885 příspěvků moje polička 15. února 2021 08:06

prďola 

...když já tomu nerozumím, já akorát hlídám, aby tam nebyly silikony, dimethicony nebo ty koncovky...A pak taky dost věřím, co mi slibujía

pak ta cosdna tabulka(ale na tu teda, ve vší úctě odte´d s**u)

Teoreticky - když bych to věnovala slečně 23+, to by šlo.? Pleť normální, tak jen na promazání, aby nechodila "holá" ven třeba.?.

Offline baltik
4990 příspěvků moje polička 15. února 2021 08:12

paktofonika dej nam sem novou zazracnou znacku :)

Offline belledejour
24 příspěvků moje polička 15. února 2021 13:07

prďola Musim se teda trochu zastat znacky Pyunkang Yul. Jejich kosmetika byla puvodne urcena lidem s atopickou dermatitidou, proto to minimalisticke slozeni. V poslednich letech se ale tzv. skin diet stal v Koreji obrovskym trendem, stejne jako pouziti typicky asijskych slozek, jako je napriklad ten koptis cinsky v PY. A cela znacka je ted koncipovana jako opravdu zakladni pece pro hodne citlivou plet.

Offline Miru
16885 příspěvků moje polička 15. února 2021 13:14

belledejour 

...tý jó!, tak to je zajímavá informace.

Děkuji!

Jsem zvědavá, co na to prďola 

Offline prďola
4466 příspěvků moje polička 15. února 2021 13:35

belledejour Minimalistické složení vůbec nevadí, naopak  Omlouvám se, ale netuším, co se skrývá za trendem "skin diet". Pokud je to něco na způsob totální absence jakýchkoliv složek, které jsou pro pokožku přínosné, pak tedy musím s pokorou říct, že se jim to fakt povedlo! 

Jakýkoliv rostlinný extrakt nemá přece žádnou zajištěnou účinnost. A péče o citlivou pleť přece nemusí vypadat tak, že pleti nenabídnu žádnou účinnou složku. Bývají jen jiné a třeba v jiné koncentraci. 

Ale abych značce PY nekřivdila - nedívala jsem se na všechny jejich produkty. Ty, na které jsem se podívala jsou z mého pohledu klasický ekvivalent "junk food" v kosmetickém provedení.

A to nechávám stranou, že ve svém deklarovaném složení značka buď lže anebo INCI nepřizpůsobila české legislativě. Emulgovaný produkt typu krém bez vodné složky neexistuje. I kdyby byl rostlinný extrakt založený na bázi vody a glycerínu (což nejspíš je), tak tyto složky musí být uvedeny samostaně v patřičném pořadí. Ale toto je jen poznámka na okraj 

Offline prďola
4466 příspěvků moje polička 15. února 2021 13:37

Miru Tady jsme dost OT, večer ti zkusím do příslušného vlákna napsat pár bodů, jak se zorientovat ve složení

Offline Miru
16885 příspěvků moje polička 15. února 2021 13:37

prďola 

(jasné, automaticky to přesuň!)

Offline Miru
16885 příspěvků moje polička 15. února 2021 13:39

prďola 

...no, tak mohu to dár aspoň mladé dámě.? Jako její první krémík třeba.?

Offline prďola
4466 příspěvků moje polička 15. února 2021 13:41

Miru Určitě ano Nemyslím si, že by jí nějak ublížil. Jen ta "péče" bude fakt do prvního umytí.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 15. února 2021 13:41
Offline Miru
16885 příspěvků moje polička 15. února 2021 13:46

paktofonika 

...vypadá to krásně!.

(Ale pro mě ne, je to z ciziny..., neumím řeč, nemám paypal...)

Offline baltik
4990 příspěvků moje polička 15. února 2021 13:47

paktofonika hmm, tak tu jsem opravdu jeste nevidela. Kdo o ni mluvil?

Offline euridike blogger
3906 příspěvků moje polička 15. února 2021 13:48

Miru 

.... mně se v Buykud líbí pár minimalistických oversize věcí, třeba černý rolák, ale většina z toho je na mě až moc na pomezí grunge, hippie a professor Sprout zamlada...

Offline euridike blogger
3906 příspěvků moje polička 15. února 2021 13:50

paktofonika 

Měla jsem Skin Rehab Light a super...

Offline Miru
16885 příspěvků moje polička 15. února 2021 13:52

euridike 

...jo, pro mě to taky není. Ale líbí se mi, že je to takové stylové "samo pro sebe".

Já vlastně čerpám ze všech stylů. Hrábnu do každého - sportovní, elegantní, androgynní, home boy, kiki vopíčenej, minimalismus, a když pominu svoji lásku k šedé,

nejvíc se mi líbí barevnost Italů - tmavě modrá, béžová, hnědá, bílá, a samozřejmě černá...

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 15. února 2021 13:54

Miru niečo majú na cosibella.cz, ale ceny som neporovnávala, tak úplne neviem ako sa to oplatí

euridike mám na ceste milky toner a cleansing oil, tak som zvedava.

Offline Miru
16885 příspěvků moje polička 15. února 2021 13:54

paktofonika 

díky!, juknu

Offline belledejour
24 příspěvků moje polička 15. února 2021 14:08

prďola Proto jsem psala, ze se PY chci zastat jen trochu Ucinnost rostlinnych extraktu je otazkou, PY je ale proste typicky korejsky brand, kde na ni veri. V Koreji ani nepatri k drazsimu segmentu, cena se pohybuje mezi 10 a 20 dolary za ruzne vyrobky.

Skin diet - omezeni ingredienci a parfemace v kosmetice, celkova redukce pouzivanych kosmetickych vyrobku. Da se rict, je to reakce na predchozi trend 10krokove pece o plet.

Pokud je uvedene slozeni v rozporu s ceskou legislativou, je to samozrejme problem.