rozarka reserved ale jede jiné bomby...

rozarka reserved ale jede jiné bomby...

já jsem si docela jistá, že jsem tu loni nebo předloni psala, že reserved se pro mě stává posledním místem, kde ještě koupím normální hadry na takové to domácí žvýkání, když chodím do práce a potřebuju vypadat příčetně oděna. no...tak už ne.
Jiná Realita tyjo ty limce sou bozi:D mela jsem v roce 94 takovou krasnou fleecovou mikinku s takovymhle limcem! A vysivkou kralicka!
711990 no právě, on se tenhle styl, který byl hnusný už v těch devadesátkách, totiž v těch devadesátkách nosil hlavně v případě dětské módy.
ano, též jsem měla halenky a svetry a šatečky s žúžo límci, který byly vyšívané...ale bylo mi -náct.
nevím, no. samozřejmě je móda subjektivní záležitost, ale mně už to trochu přijde jako císařovy nové šaty, že si neumíme přiznat, že prostě každého půl roku nemůže být nějaká nová neotřelá kolekce tak, aby byla i příčetná a hezká a nositelná déle, než do následující kolekce.
s čím vyrukují příště, s krinolínou?
Jiná Realita mne se ty limce taky nelibi. Zatim
.
Mam tu po babicce detskou burdu z roku devadesat a tam je presne tenhle limec, akorat s bambulkama. Nebyla jsem vodvarena ani tenkrat. A to mam jinak vyrazny limce rada, treba fiží miluju.
Gatita no jo, ale fiží s něčím, co vypadá jako dečka na opěrku křesla u prababičky, nedá vůbec srovnávat!
Jiná Realita u COS nic takového nevidím, ještě odoláváš?
Jiná Realita Jako každý rok nevydržím a napíšu, že tohle píšeš každý rok.
(Mně to kupodivu nepřijde tak strašné, ne třeba konkrétně tyhle kousky, ale potenciál to má. Bohužel, všechno už tu bylo a cyklicky se vrací.)
Sweet Potato já vím, už minimálně třetí po sobě :)
ale já si taky fakt kupuju čím dál míň hader, prostě se mi nic nelíbí.
vždycky prohrabu celý eshop čítající dva tisíce položek a brala bych tak tři ![]()
Jiná Realita a vetsinou jsou to ty nejdrazsi:D
rasaNori vždycky! nedávno jsem procházela answear (myslím) a nedala jsem si cenový filtr, a vždycky to bylo, hmmm, pěkný šaty....a ono to armani za 5k :)) takhle jsem to udělala asi třikrát, a pak jsem si ten filtr teda radši zapnula.
Sweet Potato mně se ty květované šaty líbí ![]()
...já jsem si koupila a jsem fakt moc spokojená:
Předem se omlouvám za nevyžádaný koment, navíc lehce patetický... ale to jako vážně?!?! ![]()
VŽDYŤ TY PRODUKTY NIC NEOBSAHUJÍ! Jeden rostlinný extrakt s protizánětlivými účinky, rozpouštědla a šlus!
Já sice velmi často píšu, že je důležité, jestli jsi s tím produktem spokojená (skoro) i bez ohledu na jeho složení, ale tohle mi připadá jako už fakt moc. Když na sebe mázneš doma připravené sádlo, tak budeš mít zaručený o 200% vyšší přínos pro pleť. Miru, vyprdni se na cosdna, použij selský rozum... prosím!
...tak to je "dobrý"! Co teď s tím? Ale pleť je po tom dobrá, normální.
Tak to mám dát nějaké pubertální slečně.?,
nebo sobě na tělo a na nohy.?.![]()
![]()
![]()
Děkuju!.![]()
prďola tak to je teda vtipne a pritom tak slavna korejska znacka :)
Miru Ono je to příjemné právě proto, že to je jediná funkce těchto produktů. Pleť z nich nemá lautr nic. Co s tím - klidně to vypoužívej, zřejmě ti to nijak neubližuje. Ale doporučuju současně na střídačku použít i nějaký přínosnější produkt.
baltik Nerada někomu bourám bábovičky, ale tohle se nedalo ![]()
prďola aj jo. No tak to serum príjemné je, ale na zloženie som nepozerala. Nevadí, vypotrebujem ho i tak. No ale tu novú značku čo som objavila a čakám od nej zázraky, tak tú sem dávať nebudem ![]()
já jsem za Tvoji reakci vděčná!![]()
![]()
A to jsem si říkala, že Ti před nákupem písnu o radu... ...jenže pak mě napadlo, že Tě otravuju furt, tak jsem to koupila...
No, a co mám ted dělat?!, nemám Tě pokaždé schovanou v kapse, jako příručího rádce![]()
![]()
...a co tohle?.![]()
![]()
Voda, glycerin, butylenglykol, dipropylenglykol, decylkokoát, kaprylový / kaprinový triglycerid, cetyletylhexanoát,
Diglycerin, hydroxyacetofenon, panthenol, alantoin, cetearyl Olivát, sorbitan olivát, tromethamin, Capryl / Capric
Glyceridy, xylitylglukosid, akryláty / C10-30 alkylakrylátový krospolymer, karbomer, anhydroxylitol, kaprylylglykol,
Glycyrrhizát dvojdraselný, tokoferylacetát, ethylhexylglycerin, extrakt Sporocarp Tremella Fuciformis, Xanthanová guma,
Xylitol, olej ze semen Simmondsia Chinensis (Jojoba), vůně (parfém), hyaluronát sodný, glukóza, Portulaca Oleracea
Extrakt, hydrogenovaný lecitin, ceramid NP
...co říkáte na tohle.?
Jako můj styl to není, ale stylové to je![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.