paktofonika já od nich mela super sérum a retinol a taky dobrý..akorát teď šetřím tak jsem se přesunula k ordinace a uvidim
Co jste si dnes koupili/y?
belledejour Já bych rozuměla tomu, kdyby PY prezentovala výhradně produkty pro problematickou pleť, protože ošetření pleti s atopickým ekzémem je kumšt! Tam je opravdu třeba dočasně neposkytovat nic navíc, jen pleť pokud možno chránit a nechat ji vzpamatovat se. Ale prostě to není běžná každodenní péče pro normálního zákazníka.
Díky za vysvětlení ke skin diet, takto tomu trendu rozumím a chápu ten druhý extrém ![]()
paktofonika A protože jsem tu začala OT k PY produktům, tak si dovolím poslední OT k a.florence skincare - podívala jsem se na 4 produkty, které by mě teoreticky zajímaly. A za sebe z pohledu složení musím říct, že tohle je fakt nádhera! Rozumné množství složek, účinné, srozumitelné, přehledné a žádná "zbytečná vata"! ![]()
![]()
...napiš, prosím, ty produkty, co by Tě event. zajímaly...![]()
prďola Kosmetický Dr. Temnis Hladmore ![]()
andulka01 To mi zní jako pochvala ![]()
Pinot Noir Mně se ty límce taky líbí, ale jenom na ostatních!
(a dost možná jenom na modelkách!!!
)
Miru buykud neznám, ale oblečení v tomto stylu je plné Japonsko. Jenomže ono to na těch drobných Asiatkách vypadá tak nějak líp, než na slovanských typech. :-)
...joo, jasný
. Je to tak se vším... ...většina věcí líp vypadá na štíhlých lidech.
(prosím, nechytat za slovo - i některé plnoštíhlé dámy a kolikrát i vyloženě tlustoprdky mají někdy větší drive a šmrnc než rachitická vyžlata).
No a Asiatky jsou ke všemu z podstaty(na vyjímky) takový roztomilý, takže na sobě snesou kde co...
Jako vždy - je to o osobnosti nositele.
Miru
Souhlasím, ale myslím, že tady právě hraje roli i něco víc, než jen štíhlost. Asi jak jsou takové celkově drobné, útlá ramena, malé a tak....štíhlá žena u nás pořád vypadá jinak, ony jsou takové víc dívčí nebo jak to říct. Nebo to tvoje roztomilé, ale já znám pár japonských potvor, tak se mi to slovo nechce použít. ![]()
(Mmch, teď tady spala dcera naší Japonštinářky, nečekaně, takže jsem jí věnovala noční košili po dvanáctileté dceři, která z ní už vyrostla, malé je osm. Dopadlo to tak, že košili prý nosí její maminka....
)
...jo, ano, jsou prostě drobné...
No, japonské potvory jsou stejně kočky!.
Jak koukám na různé filmy, ony, i když jsou potvory, jsou krásné. Byť třeba tvrdé(ve výrazu...). Za to jiné národnosti, potvory, jsou kolikrát dost nepěkné, až fakt hodně ošklivé(vzhledově).
Mmch, miluju romantický film "Vždycky budeš moje možná" a tam, hlavní představitelka Ali Wong - to je kost!.![]()
Garfie Přesně Asiatky se prostě mají, jak jsou drobné. Jedna kámoška má podobnou postavu a to je takový chlapolap, že větší není. Normálně jí chlapi padají na ulici k nohám! A navíc je teda strašně fajn, takže ji ani nemůžu nesnášet. ![]()
Anastasia Beverly Hills "Plumeria" & Charlotte Tilbury "Love Liberty"
Nevim sice kam je budu nosit (na prochazky do Londynskych luhu a haju asi), ale tak co no.
Garfie no na mě to taky není. A v kombinaci s kytičkami už vůbec! Ale nijak mě nepobuřuje, jestli se to bude nosit.
prďola prosím, chtěla bych se k té kosmetice zaháčkovat- ve kterém vlákně vás najdu s diskuzí nad složením kosmetiky? Můžu tě eventuálně otravovat s konkrétními dotazy?
Dru oba ty odstíny vypadají úžasně! Přesně takový se mi líbí. ![]()
Miru mne se to vazne nelibi,ten chanel to v mych ocich uplne zabilo. Porad proste vidim nase fotky ze zakladky..
...já se nesnažím to vnutit, jen osvětlit a připomenout, že vše je o nositeli. A móda, to, co má člověk na sobě má bavit, má být pro nositele komfortní a pro něj samozřejmě nositelné. Ať je to cokoliv
marieu Většinou to bývá ve vlákně "(Aj blbé) kozmetické dotazy" nebo "Oblíbený krém na obličej". V naprosté většině se do toho bez přímého vyzvání nehrnu jednak proto, že konkrétní produkty neznám a můžu se vyjádřit jen ke složení (a ona spokojenost s jednotlivými produkty je stejně velmi individuální), a taky proto, že ne každý si chce nechat rozbourat babovičku ![]()
S konkrétními dotazy určitě nebudeš otravovat, ptej se
Ostatně jsem si jistá, že i ty ze svého profesního pohledu budeš mít co přidat.
Dru pěkný nákup :)
Pavlena Jj, tmave ruzova, moje nejoblibenejsi barva, porad hledam ten perfektni odstin...
jak se tu nakupovaly ty župany... tak konečně fakt dlouhej, akorát teda až do tepla, je to takové tenké plátýnko - nepružné. zalando

kdyby měl někdo tip na podobný, ale teplý, prosím sem s ním! (prosím pouze osobní zkušenost, neže vypadá dlouhej na obrázku/je to v popisu a v reálu má 93 cm![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí