viktorka_od splavu Obrátit se na rodinu nejde? Nebo pokud víš, kde žil, zkusit nějakou regionální galerii. Pár bych jich obvolala, až otevřou. Když jsi ho neobjevila v probíhajících aukcích, tak to neznamená, že se občas neobjeví. Takže bych zkusila i aukni domy, bývají ochotní, podívají se do aukčních katalogů.
Co jste si dnes koupili/y?
999 Na tu knizku jsem uplne zapomnela. Chtela jsem ji pro deti.
Lamicka Je trochu pro větší děti než Umění vnímat umění, ale když si to budeš číst s nima a občas něco dovysvětlíš, tak se vám to bude líbit :-).
999 děkuju moc, zkusím tu galerii se kterou hodně spolupracoval, zavolám tam.
viktorka_od splavu Tak jestli znáš přímo galerii, tak to je na dobré cestě. Dej pak vědět, jestli to klaplo :-).
999 díky, čtení a vyprávění nechám na tatínkovi :) domečky máme všude. nejoblíbenější omalovánky byly tisky starých projektů.

Lamicka tyjo, tys mi ted připomněla moje dětství, když sem byla malá, hlídávaly mě občas dcery naší paní sousedky, se kterou se máma kamarádila, a já sem jednou tý jedný 'vylepšila' výkres na stavárnu
- pracovala na něm docela dlouho..ale nezabila mě ![]()
Lamicka Tak jestli je tatínek architekt, tak to bude super :-).
Ounz občas jsme na škole museli něco vybarvovat ručně, dost jsem litovala, že žádné příhodné dítě po ruce nemám;)
Ounz
Ve mne jednou taky hrklo, kdyz jsem uvidela rozhrabanou hromadu papiru urcenych na urad a dite, jak si vesele omalovava, ale dobre to dopadlo...
999 Jj, je architekt. Budou nadseni vsichni. Rikam muzi uz dlouho (a nejen ja), ze by mel jit ucit, umi vsechno pekne a poutave vysvetlit.
Evaeva diky za tip, tuhle nemame :)
Lamicka To je dar, to by měl využít.
Magráta díky, navíc je hrozně příjemný.-)
Evaeva Město pro každého je super. Je to skvěle zpracované a jsou na to super ohlasy, nedávno jsem se o knize bavila s kamarádem architektem, který má cca 12letého syna.
nellielovett tak to jsem ráda, chci si jí pořídit.
999 teď si mi do ruky dostala kniha od Hany Kováříkové Několik postřehů k vedení hodin výtvarné výchovy. Taky vypadá zajímavě.)
999 zatim jsem mela jen prijemny rozhovor plus pozvani na osobni navstevu, akorat toho zamysleneho autora mi spis vymluvil:-) dam urcite vedet jak to dopadne
viktorka_od splavu Tak to jsem zvědavá :-).
nellielovett Díky, podívám se.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí