0zero7 juuu, žlutá! A už je to na sezení na balkoně? Tady leda v poledne a na sluníčku.
Co jste si dnes koupili/y?
0zero7 vyzerá to super. Teším sa na finálnu podobu :)
eM Uz se da i odpoledne po praci, ne v tricku teda zatim. Chtela jsem smetanovej, ale ten uz mesicu nenaskladnili, tak jsem sla do zlute a asi se mi nakonec libi vic, ten smetanovej by byl vyblitej a smetanovy mam ty retro lehatka, jeste ze je balkon velkej.
pecka Dik, ja se tesim az budou zasazeny kytky, ten bordel z toho predtim moc ne ![]()
Lilly_Ku krásný kolo!
Lilly_Ku krásne, nech sa dobre jazdí, uži si aj za mňa, ja tento rok musím vynechať ![]()
betsey diky! Jaktoze musis vynechat?
Lilly_Ku no, ja mám cesťák a som tehotná
betsey nevim, co je cestak, ale tehotenstvi chapu :) tak preju hladky prubeh!
Lilly_Ku taký ten s tými tenučkými gumami, s ktorým môžeš ísť len po asfalte a frčíš na ňom strašne rýchlo ![]()
betsey aha tak to jo! :)
Ja potrebuju i na jezdeni do prace po stezkach s vymolama a proste celkove takovy kolo pro vsechno.
Lilly_Ku tak držím palce, nech ti sadne, na obrázku vyzerá super
Vypadá to moc hezky!
Ten stůl je celej kovovej? Já si na balkón kupovala stolek a židle loni, taky v Ikea... ale celokovovej stolek neměli, mám to všechno z těch dřevěnejch šprušlí a obávám se, že to dřevo nevydrží tolik jak ten kov, ten je mnohem praktičtější...
0zero7 jak to delas s kobercem na balkon kdyz prsi? To ho uklizis a nebo je to nejakej specialni, kterej neshnije a nezplesnivi?
999 taky bych pak byla rada za tipy na hezke cyklo obleceni
Rekla jsem si, ze letos trochu zainvestuju do sportovniho obleceni a na kolo potrebuju bud hezke kratasy nebo premyslim zase nad sukni.
barbucha mám to stejně, vždycky jsem měla nakupování v záchvatech pod stresem... teď se držím a nakupuju výheadně pro děti na novou sezónu, nějakou zábavu a pracovní sešity pro předškoláky na zabavení na doma... jediný co mi chybí- jde na mě jaro a potřebovala bych nakoupit kytky. Pokojovky, macešky na okno a tak...
Tak jsem si koupila cyklotrenažer a polohovací stůl, abych to na tom home office další rok vydržela ve zdraví :-)
Jo, kytky, to je výjimka! Ty si neodpírám, už mam několikátý hyacinty na okně a tulipány ve váze... pokojovky jsem zrovna hodlala ještě doplnit.
To se nepočítá!
Stejně jako dárky pro haranty ![]()
Lamicka Jasně, já si ty značky z hlavy nepamatuju :-).
razorblade Nevím jak zero, ale já ho tam normálně nechávám, nad náma je další balkón, takže tam neprší proudem. Jinak tam mám takový ty textilní běhouny, to prostě jednou za čas narvu do pračky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí