MP Meri aha, ono asi zalezi na lokalite. ja treba mela bejvalej byt natocenej takovym smerem, ze kdyz prselo, tak mi to vsechno slo do oken a balkon vzdycky plaval :D proto me to vlastne napadlo, nedoslo mi, ze nekterejm lidem na balkon prset nemusi
Co jste si dnes koupili/y?
barbucha jj, je celokovovej, tenhle. Ty mas asi tuto sadu, taky jsem se na ni divala, ale ty sprusle na stole se mi zdaji neprakticky. Ten kovovej maji i v sade. Chtela jsem smetanovy, ale nemaji a nebudou mit (na strankach je porad), ale nakonec jsem rada za zlutej. Nekdo u me v dome ma na balkone ten koralovej i se zidlema a hezky je to taky.
marieu diky! Uz se tesim, vino knizka, nohy nahore!
razorblade jeste na nej neprselo, ono by teda muselo prset skoro horizontalne, nade mnou je jeste balkon a tan to zastresi. Koberec je venkovni, tak by mel neco vydrzet, myslim, ze v pohode uschne, material 100% polypropylen. Jsem teda prijemne prekvapena, protoze vypada lip nez na fotkach. Vejdou se mi dva nebo tri, tak kdyz se odvedci mozna v lete dokoupim jeste jeden.
Lilly_Ku hezky! yfot se nam v cyklystickym pak, urcite jezdis v necem funky
0zero7 máme (doufám, že teď už opravdu dočasně) malinký byt, balkon nebo terasa mi fakt chybí... přesně pro ten účel, co popisuješ ![]()
MP Meri ty me taky napadly, 100% bavlna, videla jsem hezky. Rikas ze dobry? To zvazim jeste casem! Mam je uvnitr a taky pracka a cajk. HOdily by se tam takovy ty vazany klasicky niti nebo co to je.
razorbladeJasne, plavaci balkone je na prd. Mrkla jsem kdyz prselo, abych prave vedela a dobry. Mam nejaky terakota kvetinave, do toho narvu buxus, uplne to vidim. Akorat nesmim mit nic visaciho, coz je skoda no. Nastesti to konzumaci dobryho drinku nebrani ![]()
0zero7 sprusle na stole je uplne nejblbejsi stul,ktery existuje.![]()
A fajn je kdyz ho maji v restauraci........
marieu to chapu! ja jsem mohla vyrazne usetrit bytem bez balkonu, ale to nedam proste. Jsem zvykla si to uzivat sama a spolecensky se vyzivat, jidlo v lete v podstate jen venku. Jeste jsem koupila drevenou bednu co by mohla fungovat jako mini stolek k tem lehatkam, tak uvidim jak to vyjde.
Zarinyame yo neva vizualne, ale uz vidim, jak ten syr, jamon a dalsi veci propadavaj!! No to nechces! ![]()
0zero7 ja taky vizuelne nemyslim.....to si tak sedis a najednou ma moje piti spolustolovnice na satech.
Nastesti to byla mineralka.
0zero7
... taky se na to těším, jednou.
Jo, tu moji sadu jsi uhádla... ten tvůj kovovej mě ale zaujal, mám na balkóně - protože je na jih a strašně tam praží - i slunečník žlutobílej, hodil by se mi k tomu!
Neni to tak hrozný, ty šprušle jsou celkem široký a mezery úzký, ještě mi nic nepropadlo ani se na tom hrnek nekejve... šlo mi spíš o to dřevo že vydrží míň.
barbucha ale ak ti tam prazi slnko, tak je praktickejší ten drevený
Mně se jednou mezi šprušlemi zasekl náramek. Pro okolí celkem komická scénka.
Tak aspoň něco ![]()
mám na balkóně - protože je na jih a strašně tam praží
Ale na kovovým stolku by ti zase kafe nevychladlo....naopak by se stále udržovalo na bodu varu
(taky máme balkón na jih a prasklo tam několik rtuťových teploměrů, protože teplotu nad 50°C nezvládly....musela jsem zakoupit bimetalový).
strasny stoly,to mi nikdo nevymluvi.
barbucha my name na balkoně ten drevenej, včetně židli, asi 4 roky a není mu nic. Občas to namazu tím olejem, co na to IKEA prodává. Sprusle nevadí, jsou široké, všechno stojí.
Kovový si na tom slunci radsi ani nechci představovat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí