milacka a ja je teda zkousela v CCC. Ale uz vloni v lete.
Co jste si dnes koupili/y?
Pavlena dík, pozerala som cez eobuv a moje číslo je vypredané. Ale predpokladám, že by mi boli široké.
milacka me docela sedely, mam vel.38 a spis uzkou nohu. Tezko rict, asi bych preventivne pocitala s moznym vracenim..
moora ty jsou super, mam uz je od loňska a k satum jsou skvělý
Kora mně se líbily už na tobě, pořád na ně myslím. Jsou pohodlné?
malá radost
p.s. v mega formátu
Kokoska přišla mi ta džínová košile a je úplně strašně obří, takže pojede zpatky, achjo..doufám, že ty ses velikostí trefila líp?
Pinot Noir jsou, nosím je moc ráda
Ramy na plakaty a veci na balkon v Ikea, at se to trochu pohne a muzu se flakat venku za mesic nejpozdeji, snad. Mam radost, porad neco z toho nebylo, tak jsem to konecne vychytala. Bistro stolek bude zlutej.
Vilemina Ta je super! Chleba moc nejim, ale kdyby jo, pouzivam to. Chrani to pred zgumovatenim?
0zero7 no doufám![]()
Kora díky!
Vilemina nevím jestli mám stejnou značku, ale mně se to docela scvrklo praním, látka nebyla vysrážená nebo jak se tomu říká, ale jako miniatura uko ješity na kilovku sedí, já to kupovala na ten dvaapůlkilový bochník (nepeču), tak jsem musela polevit. Nezapaří,drží, gumovatění, myslím, záleží víc na receptuře než na pytlíku :)
artemisia je to určený na ty moje malý bochníky, tak snad to bude v cajku![]()
Ounz s kosili jeste nevim, muzu ji vyzvednout az v pondeli. Dam vedet. Vloni tu lnenou jsem chtela hodne volnou a vzala jsem xl, pak jsem ji tak o 2 cisla zmensila do sirky i delky, takze jestli je to stejny strih, jak se mi zdalo z obrazku, to objednane M by mohlo byt prijemne oversized :)
Kokoska tak dej vědět, určitě si to trefila líp než já :)
Nekoupila, ale vím, že jsou zde milovnice pruhovaných triček :-).
999 Jee, to mám od loňska a je ![]()
eM Na mě dneska někde vyskočilo, tak jsem si myslela, že je to nějaké nové, inovované :-).
Jestli me letosni zima v Chicagu o necem poucila, tak o tom, ze na prochazky se psy (i bez psu) se je treba opravdu teple oblect, jinak to neni zadna legrace! Tak tedy parka od Calvina Kleina, ktera se mi sice esteticky nijak zvlast nelibi, ale recenze slibuji, ze mi v ni bude "teplo jako v perine". To jsem sama zadostiva!

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí