Lilly_Ku Krásný! A držím palce aby ses trefila ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
andulka01 dik, no v to prave taky doufam :D
barbucha triko z COS dorazilo, je vážně moc příjemné a to M mi úplně stačí.
Lilly_Ku moc pekne jsi koupila, at se dobre jezdi
Výborně ![]()
Lilly_Ku veľa šťastných km.
Lilly_Ku pěkný nákup, hodně šťastných km :)
Lilly_Ku Moc hezký. Jinak tě obdivuju, já si on-line koupím hadry, boty i podprsenku a všechno sedí, ale s kolem je to u mě vždycky problém i v kamenném obchodě.
Mě teď napadlo, že by mě strašně zajímalo, v čem jezdí 999 na kole..![]()
barbucha az zas budes neco kupovat, dej tip!
Pavlena Ve sportovním :-). Já nejezdím ve městě, Praha mi na kolo nevyhovuje. A do přírody mám pěkný cyklistický šatičky, sukýnky a i legíny :-).
999 No tak přesně ty šatičky, sukýnky a legíny chci vidět..! Napiš značky aspoň, ať vím, kde hledat, prosím..
Pavlena Mám to v detašovaném bydlišti, tak za tři týdny napíšu, nebo vyfotím :-).
Dám, ale hned tak to nebude... už mám celkem dost všeho a ani stávající nabídka mě nijak neoslovuje
Teda triček nebo topů není nikdy dost, ale já už mám specifický potřeby - k nimž rozhodně nepatří třeba jedno holý rameno nebo jinej roztodivnej střih ![]()
barbucha taky mam dost vseho, ty aspon chodis do prace mezi lidi a uzijes to, narozdil ode me. Ale odolat je tezky. Budu asi chodit ukazovat outfity veverkam ![]()
Pod pláštěm toho moc neužiju, nechodim úplně v civilu ![]()
Upotřebím proto hlavně ty trika. Eště bych mohla oslňovat v mhd ale, až se voteplí!
barbucha trika jsem mela pred chvili v kosiku asi 4 a pak jsem to vsechno vysypala :)
barbucha Kokoska Jo, mám taky všeho dost a nikam nechodím. Ale přijde chvilka, kdy mám potřebu si nějakou radostí kompenzovat zvýšený stres. Typicky včera zas byl den s akutním zdravotním problémem táty, nervy, přivolaná záchranka, naštěstí mohl zůstat doma, jen jsem musela často monitorovat. K tomu celkem frmol v podobě pracovních mejlů a akutních hovorů, věci, co se musely řešit okamžitě, mít 4 ruce a dvě hlavy, tak je užiju.
A když to trochu opadlo, tak protože nepiju, mám jen dvě možnosti: sežrat hromadu sladkostí nebo si koupit něco na sebe
zvolila jsem hadr.
Jo, kompenzace stresu a taková berlička to je. Tak jsem si to právě už zakázala... nejsem zas takovej uzlíček nervů, abych nic nevydržela. Na sladký moc nejsem a žranice a chlast jsem se rozhodla chvilku vynechat ze stejnejch důvodů. Stejně tak ty nákupy zbytečnejch věcí. Mě nedostanou! Hele, dyk kam bysme přišly ![]()
Ikea bleskove dorucila. Objednano v patek, doma dneska rano. Stul je super. Venkovni koberec vypada lip nez na fotkach, ten jsem zkusila a dala dovnitr, poresim napred kytky. Mam radost! 
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí