...maximální spokojenost s:
Superdry
Esprit

...maximální spokojenost s:
Superdry
Esprit

Miru Pěkná! A bude už jaro?
andulka01 Já mám strach, že až to spustí, tak to bude takovej šupec, že na mě možná nic nezbyde :-(.
kup si ty cerny pruhledny, prosim! dekuji! ![]()
0zero7 Ty samozřejmě na prvním místě
.
999 Vyborne! Jsem to tusila, hi.
yeees! Sice, jasné, ještě budou chladný a pršivě přeháňkový dny, ale prostě k jaru to už JDE!
Mám z bundy radost - je to pevná, nešizená bavlna, poctivá. Mám fakt radost![]()
Miru Je moc pěkná. A s tím jarem, ráno poletovaly vločky, tak ti nevím
.
...u nás taky. Ale to je mi buřt!.
Takhle různě může být do konce dubna. Ale prostě zima je za námi a jde to k jaru, slunci...
A mám před sebou volný víkend, jím, piju, zkouším vůně, paráda![]()
![]()
999 Když jsem ty černé tylové uviděla, okamžitě jsem si na Tebe vzpomněla. Moc se těším na fotku :)
Hwi Tak doufám, že důvěru ve mě vloženou nezklamu :-).
Rozmýšlím, že bych si potřebovala do budoucna koupit nějaký batůžek. Ne na parádu do města. K nošení na zádech, ne v ruce.
Do něj jídlo, pití, dobrotky pro psy, do rukou hůlky (no vidíte, ty potrebuju taky! ) čokly navolno a budeme chodit.
Tak ještě ten batůžek. Nedrahy, prakticky, žádný designový, veverky to stejně neoceni. A taky nemusí být extra velký. Svačiny budou malé.
Nemáte nějaký tip?
Dadoo decathlon za méně než 80 kč :) pokud ti fakt nejde o nějaký cool style. ten nosím já do lesa, je malý, opravdu super lehký, na zádech mi drží dobře, špekáčky s nožíkem a termoska vešly.
Jiná Realita jj, ten nosej skoro všichni, za málo peněz hodně muziky, dobrej tip Dadoo
Jiná Realita jo, přesně tohle potrebuju. Ryze účelovou věc do lesa. Děkuju!
Já si v tom Decathlonu koupím i ty hůlky.
Kupují se po jedné? Je něco, na co si mám dát pozor?
A batuzky už mám v košíku 2. Parádníce jedna venkovska ![]()
Dadoo za ty peníze klidně od každé barvy
u hůlek určitě bacha na délku
Dadoo já jsem nechápala, proč když se měl ve zlíně otevírat decathlon, byli z toho všichni okolo tak odvaření :) a už je chápu, a to ani nijak nesportuju, takže ho skoro nepotřebuju, ale mám odtamtud super, jako fakt super, boty na zimu se psem, rukavice, mikinu, tričko na takové to domácí cvičení, batoh...
notna ou predstava rozslaplych krecku v toitoice (myslim ty boty..!) me ted bude pronasledovat..! ![]()
Pavlena asi máš úzká ramena ;)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.