Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Dadoo
11692 příspěvků moje polička 05. března 2021 20:20

Pavlena děkuju. Ale já jsem sportovec z leknuti, mně ty dva budou rozhodně stačit. kkolo sice mám, ale musí se na něm šlapat, nejdřív bych ho ale musela nějak zrenovovat. a běžky vůbec nevlastním. Asi před dvaceti lety jsem se na nich omlátila asi na 5 km, takže si je ráda odpustim.

Tamty batuzky jsou pro mě naprosto top.

Jiná Realita tak to pro mě teď objev taky. Asi tam taky nakoupím častěji. Na mě použití naprosto stačí.

A Teda ty hůlky si mám koupit skládací nebo neskladaci? 

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 05. března 2021 20:20

Pinot Noir tak muze byt, no...

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 05. března 2021 20:22

Dadoo sportovec z leknuti plati i na me..! A tim spis, kdyz bojuju sama se sebou, tak me k tomu nesmi votravovat jeste blbej batoh..!

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 05. března 2021 20:26

Dadoo hulky si kup z Decathlonu, jsou dobry a levny. Mam i drahy karbonovy Black diamond a ty z dekace jsou fakt postacujici. Ale do batohu se ti nevejdou, i kdyz jsou skladaci. Ale to zadny, na to mam prave ty jednovelikostni karbonovy. 

Offline Dadoo
11692 příspěvků moje polička 05. března 2021 21:06

711990 dekuju, tak už jsem to nakoupila. Jak dva batuzky, tak hůlky.

Jaro může začít.

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 05. března 2021 22:26

711990 bezny turistický batoh má na upevnění těch hůlek takové poutka.  Dají se tam nandat a nosit na batohu. 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 05. března 2021 22:31

Dadoo pridavam se ke spokojenym uzivatelum toho decathlonackyho batuzku. Jsem spokojenym uzivatelem toho zelinkavyho, kterej nosim na podzim na houby nebo ho s sebou beru na vicedenni vylety do krosny a pouzivam ho, kdyz jdeme jen na kratsi vylet. Dobry tip, Jiná Realita ! :)

edit: a jeho vyhoda je, ze se da hodit do pracky. Uz parkrat jsem mela tak narvanej kosik, ze zbytek hub musel do toho batohu, takze si umis predstavit jak vypadal... a z pracky jsem ho vytahla jak novej. Hulky z decathlonu ma jen mamka, ktera je takovej svatecni chodec, a myslim, ze na takovy to odrazeni po lese bohate staci. :)  a jeste odtamtud doporucuju https://www.decathlon.cz/fleecova-mikina-mh-900-zelena-id_8492857.html tuhle mikinu. Na lehci turistiku je vyborna. Mamka si ji koupila taky a prochodila v ni loni v lete vsechny chladny a vetrny dny u Baltu, fajnovej svetrik ani nevytahla

Offline Dadoo
11692 příspěvků moje polička 05. března 2021 22:36

razorblade mám fakt radost. Ani ve snu by mě nenapadlo, že takhle dobře a levné pořídím

Zelenka y je moc hezký ale já už viděla, jak mi po něm rajtujou psi a tak mám černý a červený. Půjdou mi oba k botam. 

Fakt mám radost

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 05. března 2021 22:39

Dadoo k tomu rajtovani psu... jsem ten prispevek pak jeste doplnila o skvelou pratelnost ja v nem nosim spinavy houby

Online tina
6320 příspěvků moje polička 05. března 2021 22:41

razorblade A teď chci vědět, kam chodíš na houby?

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 05. března 2021 22:44

tina vsude mozne nejcasteji zaparkujeme na novym hradci u lesu cr a jdeme pak pres ten mostek pres statovku a tam tak nejak smajdame sem a tam. No a loni jsme objevili za choustnikovym hradistem takovej kousek smrkovyho lesa, ze kteryho jsme tahali kose plny hribu. Doufam, ze tam porostou i letos. Uz se nemuzu dockat.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 05. března 2021 22:45

když se tady doporučuje, tak já teda můžu doporučit tyhle zimní boty z decathlonu. jednak podle mě dobře vypadají, hodí se mi k bundě a pro mě jsou to asi nejpohodlnější boty, co jsem kdy měla. nezaručuju, že to bude i pro ostatní, ale pro mě ano. jsou velice lehké, nepromokavé, je v nich teplo a já si je nemůžu vynachválit.

Online tina
6320 příspěvků moje polička 05. března 2021 22:49

razorblade ó krása, ty se jen smějou... a děkuju za tip, to by mohlo i klapnout...

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 05. března 2021 23:23

razorblade To je nádherná úroda

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 06. března 2021 08:25
Reakce na Pavlena:

notna ou predstava rozslaplych krecku v toitoice (myslim ty boty..!) me ted bude pronasledovat..!

​To se moc omlouvám

Offline jitřenka
717 příspěvků moje polička 06. března 2021 14:34

Jiná Realita - tak jsem si je taky objednala. Píšou, že jsou protismykové, jakou máš zkušenost ?  Já v lednu spadla, odnesly to žebra, pak jsem si koupila nesmeky, ale ty jsem brzo ztratila. Tak potřebuji něco na uježděný sníh. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 06. března 2021 14:36

jitřenka doufám, že mě nebudeš proklínat! já v noch chodím se psem, a přišla jsem si dost bezpečně.

nic protismykového jsem nikdy neměla, takže nemám srovnání, ale určitě jsou to moje nejméně klouzavé boty.

Offline jitřenka
717 příspěvků moje polička 06. března 2021 14:42

Jiná Realita - fajn, díky, taky chodím se psem a u nás se jen pluhuje, auta to ujezdí a stačily 3 metry a měla jsem pár týdnů radosti. Tak uvidím příští zimu, v nejhorším dokoupím lepší nesmeky. 

Offline clothilde
2062 příspěvků moje polička 07. března 2021 22:01

Dneska Marteny. Jsem zvedava, jak mi sednou

Offline Tak Betty
6155 příspěvků moje polička 08. března 2021 13:40

Dnes jsem byla v nejbližším měste v optice a nechala jsem si udělat brýle, které tu postla pecka ,čímž jí děkuji. Dokonce mi obroučky ochotně objednali, neměli je v nabídce.

A roušky, nebo respirátor mělo 100% lidí. Nebo skoro.