Potrefenáhusa jj, dýně a mrkev jde blbě. Mě se to právě někdy vypere v pohodě a někdy vůbec, asi podle fáze měsíce:) Naopak s banánem problém nemám. Nejlíp mi funguje sprej z dm, ten sanytol jen trochu.
Co jste si dnes koupili/y?
Sprej z Eurony je fakt zázrak. Vyřešila jsem s tím i fleky od pamepelišky.
Amy_Mee to se kupuje na bazi nejakeho MLM?
Dneska ráno DEDOLES barevné ponožky a prádlo pro děti, ponožky pro mě. Těším se jak malá, od aféry s COS jsem si nic nekoupila.
Pavlena asi něco takového, mám kámošku, která to vždycky nějak hromadně objedná a dodá. Něco jako Just ...
Nemuze to vyprani - nevyprani fleku souviset s materialem trika? Mam pocit, ze z cisty bavlny se to pere lip nez kdyz v tom je malinka primes neceho jinyho. Hodne blbe se to dostava i z merina, malej ma jedno body, ktery uz pry prali mockrat a ruzne a porad to je znat.
Kokoska to bych neřekla, malý má 90% triček z bavlny. Spíš jsem si říkala, že by mohlo záležet na naplnění pračky.
jak fleky jdou nebo nejdou vyprat ovlivňuje myslím - kromě milionů dalších proměnných - i fáze měsíce.. říkala babi teda :D
jak konkrétně nevím a neporadím, ale lunární kalendáře by to mohly mít zapracovaný..?
Spoustu nevypratelnych fleků mi 'vytáhlo' sluníčko!
jsem ráda, že je teď v krámech všechno béžový nebo háčkovaný jak na mimina, aspoň neutrácím (no utrácím, jen ne za hadry)... no ale přece jen se něco našlo :)

kocoureksuggy díky ????
Jak někdo zmiňoval, Sanytol by měli mít teď v Lidlu v akci
Evaeva bilyho nic nemam, ale ty miminí oranžový patlanice z dýně/mrkve/batátů jsou vidět nějak na všem, vzorek nevzorek. Plus ten banán.
mam tu tekutej vanish, ale ten mi přijde, ze nedělá vůbec nic.
Na banán som neprišla, ale mrkva, tekvica, bataty, neskôr paradajky....teda všetko s karoténom sa mi darí predprať mydlom a vyvesiť na čo najostrejšie slnko, ani nemusí byť teplo, asi to nejako reaguje so slnečným svetlom.
viktorka_od splavu kurňa, nas lidl je v sousedním okrese, zrovna se marne snazim vyprat fleky od banánu
Teda, ono to funguje i na banány?? NIKDY se mi nepodařilo banán vyprat ...
Edit.: dočítám se zpožděním...a vidím, že v tom nejsem sama ![]()
mitford sister tak tie okuliare su nadherne ![]()
JankaM ja taky poprve Dedoles ponožky, pro syna - v reklamě mě zaujaly takové super vědecké motivy, DNA, Fyzika vs Chemie, Vesmír :) tak doufám, ze budou fajn i nazivo
mitford sister krasne
Mulen
Jak někdo zmiňoval, Sanytol by měli mít teď v Lidlu v akci
Tak to už možná nebude![]()
mitford sister co to je za znacku? Asi je chxi taky. Doufam, ze nestojej desitku![]()
Já myslím,že ne každý zájemce půjde potajmu přes pole a les a tak tam něco třeba zbyde i na tebe ![]()
Ty jsou opravdu krásné.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí