Tak Betty dúfam, že budeš spokojná. Ja som a zatiaľ dostávam len pozitívne ohlasy.
Co jste si dnes koupili/y?
711990 hlasim vyskyt Sanytolu na skvrny v lidlu za 109;-![]()
viktorka_od splavu ha! Diky:D musim zas udelat zasoby
Tak do tohoto batohu z Decsthlonu se sambo sbalil na týdenní dovolenou do Izraele. A ano, měl tam i pytlík s pohankou. Donutila jsem ho to prebalit do větsiho jen díky argumentů, že u těch vstupních kontrol by vypadal fakt podezřele. Jako s ním se člověk nenudil no.
Tak Betty Nemáš někde odkaz na ty brýle? To je nějakej přesnéj model?
Karja to tam měl troje spoďáry, plavky a kartáček, ne? :))
Karja tak to je teda Mistr balič. I když můj batoh na 5 dní do Jeruzaléma zas o tolik větší nebyl. Ale kapku jo.
Karja Ano, RAY BAN RB 6375 2944. Jsou úžasný.
Tak Betty tiež si ukladám, budem potrebovať nové a tieto majú tvar, ktorý mi ako jeden z mála aj sedí.
Karja a na co pytlík pohanky? :D
Jiná Realita Asi na hlad:-D. No prostě vešlo se mu tam i jidlo a bral si s sebou právě nějaký různý zrní a pohanku si zrovna pamatuji.
Mha tady tál, genialni vec, mam ho porad v troube a diky nemu je chleba zespoda krupavej. Jezisek se pronesl, je dost tezkej:) forma na chleba-toustak s vikem, je tahle. Teprv ted jsem si vsimla, ze po rozkliknuti je u ni navod a udelala jsem s ni vsechno spatne. Uz je v kosi
prozradila bys, prosím, jestli máš chefsteel 0.6cm nebo 1.0cm tloušťku?
Arietui mam tu 0.6, ten starter pack.
viktorka_od splavu kurňa, nas lidl je v sousedním okrese, zrovna se marne snazim vyprat fleky od banánu
Potrefenáhusa tak to bych videla jako zasadni duvod k povoleni cesty!![]()
Potrefenáhusa počkám na hranici a předám ti ho :))
bram
no ale pozor, ta je skoro u nás :-)
nebo pěšky horem přes kopec - přecházení hranice jak za krále Šumavy
viktorka_od splavu to by musel kazdej pochopit, ze flekaty bodíčko se fakt nedá!
Potrefenáhusa týýjo, pašování sanytolu přes zelenou hranici...! ![]()
Potrefenáhusa pěšky přes kopec :) Spojíš to i s vycházkou a venčením. Jižně pod VB je hranice okresu, to je odhadem tak 4 kiláčky. Akorát teda v sobotu bylo nahoře dost bláto a louže na cestách :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí