Ja mám pocit ako keby ste písala o úplne iných šatách. Čierne doma ešte nemám, ale zelené mi rozhodne neprídu ako zimné šaty do mrazov a na von.
Co jste si dnes koupili/y?
Váš komentář je trefný! Uvědomila jsem si, proč se to vlastně s těmito šaty tak řeší. Mimořádné teplo v nich není, jsou to tenké vlněné šaty. Myslím, že ohledně ( běžných) úpletových šatů by to nikdo neřešil. Myslím, že ty poznámky jsou dané tím, že ty šaty evokují kabát.... Je to asi spíš podvědomé. V zimě se nosí svetr a vlněné věci, jak píšete, běžně a nikdo se nad tím nepozastavuje:-) Já pod ně hodlám nosit body nebo klidně i kombiné, ne tedy na úplně holé tělo s prádlem, tím jak jsou "kabátoidní", tak mám pocit, že by mi pod ně táhlo:-)
Budu muset ![]()
Potrefenáhusa paktofonika tuleni kozesina zrovna ne
ale pro mě ta vlna proste byla moc, mám v práci buď ledové kralovstvi s otevřeným oknem ( sedím u nej a fouká na mě, takže to nejde praktikovat dlouhodobě) nebo pretopeno, prý se s tím nedá nic dělat. Ale byly tuze příjemné a krásné. Zkoušela jsem tedy ty tuším modré z nové kolekce, takže za plnou cenu. Jsem tedy trochu barvoslepa a připadaly mi trochu dofialova![]()
Pokiaľ som dobre vyrozumela tak modré sú z teplejšej látky ako čierne. A zelené sú bavlnené, pripomínajú mi plátno.
Nechte toho už s tím COSem
Já do toho února, než pojedu do Prahy asi nevydržím. Navíc teď whiskas prodává tu sukni v 36, která by mi asi byla. Ale nechce se mi to riskovat, když jsem od nich nic ani neviděla naživo.
Modré a zelené jsou každé úplně jiné. Zu píše, že modré jsou strašně příjemné, já tedy ani nenašla odvahu je vyzkoušet, i na omak mne kousaly, nemohla bych se v nich hýbat a potila bych se do nich. Přirovnání ke kabátu myslím sedí. Dřív se šaty z takových vlněných látek šily běžně, s podšívkou a v podpaží mívaly látková potítka kvůli údržbě.
Ale barvu mají nádhernou.
No @Zu písala, že by chcela tie zelené. Predpokladám, že modré skúšala len kvôli veľkosti. Preto píšem že zelené nie sú teplé. Modré som nevidela, @moora ale písala, že sú z teplejšieho materiálu ako čierne. Ach jaj to sú problémy :D![]()
![]()
Tak brácha už telefon má
Už mi volal, jestli náhodou...? Prý kurýrovi tvrdil, že to jeho fakt být nemůže a málem si to nepřevzal. Až když ho rýr kuopakovaně ujistil, že musí, že je to zaplacené.
Tak jsem dělala udivenou a zatloukala.. a zatloukala..![]()
To je super, že zavolal, říkala jsem si, že na živo neudržíte poker face.
Jedny jsou teda polyester, ale tak uvidím no.. Do výběru jsem zadala navy, midi, velikost a projela všech x stránek. Když jsem tak koukala bez filtru, tak bych si vybrala i z více barev, ale nebaví mě se rozhodovat mezi desítkami šat, to to pak raději vzdám a nic nekoupím.
A tyto http://www.asos.com/vanessa-bruno-athe/vanessa-bruno-athe-a-line-midi-dress-with-detailing/prd/7537344?iid=7537344&clr=Corail&SearchQuery=&cid=8799&pgesize=36&pge=0&totalstyles=78&gridsize=3&gridrow=2&gridcolumn=2 jsem nekoupila, ale koukám na ně už druhou sezonu. Na léto naprosto dokonalé, jen bych brala jinou barvu.
Ty prostřední jsou pro mě super inspirace, díky.
Mám kus krásnýho tmavomodrýho hedvábí, do kterýho se mi nechtělo moc stříhat...
Posledné sú boží, len tá cena teda ![]()
Šaty uprostred by sa mi páčili ak by boli dlhé. Ale znovu k dlhým neviem čo obuť. No ešteže do leta ďaleko. Páčili by sa mi maxi šaty, alebo košeľové dlhé šaty v bielej farbe.
Jo no, za tu cenu bych si je nekoupila ani v mojí vysněné barvě. ![]()
Koukněte na mango, nějaké bílé šaty tam mají.
No v Mangu by som si vybrala. Ďakujem. ![]()
Mně se moc líbí ty prostřední šaty
.
kdo mi to nakukal ten růžový kabát pietro filipi !! ![]()
![]()
mám od té doby brouka v hlavě. už jsem se skoro rozhodla, že si ho koupím. dnes jsem ho viděla naživo, a zdá se mi hrozně lehoučký a tenký, asi bych ho moc neunosila, nevím, a zas jsem na vážkách.
osobo, která jsi mi ten nápad nasadila do hlady, nesnáším tě ![]()
![]()
Mně naživo přišel jako taková tenká lariska, jestli to pomůže.![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.