Co jste si dnes koupili/y?
Karja Taky jsem hned mrkla (ovečka
) a ta zelená se mi líbí. Ovšem červená neméně :-).
Luna to je krása
Luna ty jsi zlatá, děkuju. já jsem loni při startu korony vlasy ostřihala, protože jemný a bezdomovecký vlny prostě nebyly v silách obyčejnýho člověka upravovat (30 minut sušení, 10 žehlení, obden, ponecháno vlnám-ošklivé), ale už jsem nepočítala s tím, že to nepůjde pravidelně upravovat.
Na pohovor příští týden se zkusím nažehlit a jinak jdu najít svou zatím jedinou pašmínu, co mám a budu dorůstat takto. A po dvou letech se začnu malovat, aspoň ty oči k respirátoru :)
Luna prosím tě, a ta čepice nebo co to je, co má ta holka na videu, to je nějaká věc určená přímo pod šátek, co se dá třeba i koupit, nebo si ten "podklad" musí každý vyrobit/vymyslet sám? já si pamatuju jenom na dětský čepice s bambulí, které se vevnitř vycpávaly šifonovým šátkem, a maminka mi vyprávěla, jak v šedesátkách zaplítaly do drdolu tvrdou housku ![]()
Zu 30 minut sušení?![]()
#viktorka_od splavu a to bys napohled fakt neřekla, co mám vlasů, na pohled 5 chlupů, ale usušit to nejde. Ani jako zcela krátkejch jich napohled nemám moc :(
Zu Chapu, jinak to urcite zvladnes. Na chvilku sem hodim fotky, pak smazu, jen abys videla, jak to vypada.![]()
#Luna hrozně ti to sluši, i když samozřejmě chápu
ty jsi ale hrozná kočka, podívej na mojí fotku, na můj frňák, mě se lidi budou bát (ale nahodim šaty a bude to dobrý)![]()
viktorka_od splavu ja jsem to mela horsi, pac vlasy jsem nemela zadne, tak nejdriv jsem si tam dala bavlneny satek, no a pak jsem mela vlastni postup, takova ta dratenkova vycpavka z drogerky a na to silonky. No a pak uz jsem vazala ty krasne satky.![]()
Zu Ale kecy! Budes vypadat super, no a vlasy se mi takhle z fotky nahodou libi.![]()
Zu Já mám podobný vlasy a sušení je peklo. Já mám teorii, že víc nasáknou vodu než jiné. Takže chápu.
Luna jak dlouho to tady bylo? ![]()
To mi nedělej.
viktorka_od splavu Já jsem se proklikla z popisu toho videa od Luny přímo do eshopu, kde právě mají všechny ty "undergarments", čelenky a shapery, vůbec mě nikdy nenapadlo, že se pod ten šátek musí něco dát, aby to hezky vypadalo a drželo, a přitom je to logický... No, každej den se člověk naučí něco novýho! A já tu teď například sedím s regal turbanem umotaným podle videa, už dřív odpo jsem si z nudy nahodila ostře korálovou rtěnku, v kombinaci s domácím oděvem a tlustejma fuskama úplná královna!! :)
Zu omlouvam se, ze nekoukam na vlasy, ale: ta vase psice byla uzasna, kdyz byla malinka!![]()
Karoleena já třeba vím už z dřívějška, že arabky pod ten šátek nosí vycpávky, ale nenapadlo mě doteď zjišťovat, jestli jsou někde poblíž ke koupi:-)
no ale dozajista ti to sekne!![]()
Zu omlouvam se, ze nekoukam na vlasy, ale: ta vase psice byla uzasna, kdyz byla malinka!
JJ, taky jsem obdivovala Týnu!
Zu ja mám tiež nie moc husté ale pritom dlho susiace vlasy (bože to je spojenie :)) Mne aj kaderníčka vravela, že mi ich nejde rýchlo vysušiť. Trebárs by Catherinne vedela povedať, čím to je.
continuity už taky na tu mikinu koukám, je dobrá
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí