Catherinne Děkuji za dotazy..! Bohužel barva už musí být (přiznané šediny nedám) a melír taky, ale jen místy a obnovuji tak 2x do roka. Ulamování soudím spíš podle toho, že konce pramenů, a nejen ty s melírem) jdou úplně "do ztracena", prostě mám husté vlasy tak 10 cm od hlavy a pak už jen pramínky. Používám (snad) kvalitní vlasovou kosmetiku, vesměs Alterna. 1x týdně maska Olaplex (ten třetí krok), zpočátku vlasy po použití vypadaly úžasně, teď už si jaksi "zvykly" a není to už tak wow... Nechodím spát s mokrou hlavou, fénuji něžně, mám přípravek na ochranu při tepelné úpravě, češu jen kančím kartáčem. Mám pocit, že u mě spíš úřaduje genetika, jak říkám, máma má řídké vlasy strašně, teda až po přechodu a taky po lécích...
Co jste si dnes koupili/y?
Fiction Jooo, tak žehličku, kulmu, to jsem nikdy nepoužila, to by moje vlasy vůbec nepřežily asi. Zažehlovací masku mi kadeřnice taky dává, teď prý bude dělat cosi keratinového, vysvětlovala mi, jak to je nějaká úžasná novinka, že keratin není jako keratin atd. No mám veliké očekávání.
A ten proteinový preparát je přesně co? Dala bys odkaz, prosím?
Fiction Ty zažehlovací kůry jsou fajn :-). Jakou používáš proteinovou masku? Já bych tedy aktuálně potřebovala zastřihnout suché konce. Vlasy po čerstvém zastřižení najednou vypadají jak znovuzrozené ... Smůla no :-(.
Pavlena Používáš Alternu? Ta má myslím také proteinovou řadu - tu repair, nebo jak se jmenuje.
staráš se moc hezky.
možná bych vyměnila kosmetiku ( šampon, péče) olaplex bych nechala,, ono to není někdy na škodu to občas obměnit. Barva a melíry jsou už náročné, ale chápu naprosto.
Letos hodně mrzlo a to je pro vlasy taky záhul. Přesušuje je to.
No a genetiku prostě nepředěláš, ale myslím, že zatím tvoje vlasy na fotkách vypadají dobře.
Pavlena whiskas Používám Redken, řadu Extreme.
Protein:https://www.notino.cz/redken/extreme-vlasova-kura-pro-poskozene-chemicky-osetrene-vlasy/
A k vyfoukání si dám tepelnou ochranu a olej. Odkoukala jsem u kadeřnice, že si to dá do dlaně, smíchá a aplikuje najednou.
https://www.notino.cz/redken/extreme-vyzivujici-a-termoochranny-krem/
https://www.notino.cz/redken/diamond-oil-glow-dry-olej-pro-rychlejsi-foukanou/
Fiction Díky! Tuhle řadu jsem kdysi používala (po té, co jsem měla totálně zničené vlasy po barvení - z kadeřnictví paradoxně) a dala mi vlasy do pořádku. Jen jsem na ni v záplavě nových produktů (jsem hrozný testovač
) poněkud zapomněla.
whiskas to jsem rada. Kdyz budes mit chut na zmenu, muzes zkusit neco od Morrocanoil, s tim jsem taky spokojena.
Kokoska Ale mimochodem, co od MO používáš? Kdybych náhodou neměla čím mýt vlasy
.
whiskas sampon a kondicioner, ale lip mi sedi uhlazujici nez bydratacni, i kdyz vlasy nijak krepate nemam. Lak nejaky ne uplne ultrasilny a jeste neco na objem, ale to jen obcas. Ale je to dobry, jen nevim, jestli kazdemu sedne ta vune, mne to voni hezky.
https://www.notino.cz/moroccanoil/volume-stylingovy-spray-pro-objem-od-korinku/
Kokoska Díky za tipy
.
whiskas neni zac. Jinak ten muj kadernik uvazuje, ze zrusi salon, uz tu situaci nejak nedava. A dokonce snad chce i odejit z Prahy.
Kokoska Ne, ne ... tohle je tak smutné, blbě se to čte. Asi ho moří nájem? "Moje" kadeřnice se zatím drží, ale lehké to určitě není
.
Kokoska já už taky párkrát někomu do telefonu řekla, že se uvidíme v květnu, červnu, pokud tam ještě budu...
Je to náročný ![]()
Moje bude to svý kadeřnictví pouštět ![]()
barbucha Tak další? ![]()
Takže mizí kadeřnictví a hospody ... Jsem si říkala, jestli by nepomohla nějaká sbírka od zákazníků.
whiskas A já si zas díky tobě vzpomněla na Kevin Murphy! Jdu něco objednat. Už dlouho používám teď redken, tak to chce změnu.
Catherinne Je to strašně náročný. Já jsem zas v prázdným krámu a přemýšlím, jestli to bude zas někdy tak, že budeme normálně prodávat, hrací koutek plný hraček a my bez náhubků. A strašně, ale strašně mi chybí kadeřnice. Už nejsem ve věku, kdy by mě zdobilo mládí. A je to hrůza. Včera jsem si patlala na hlavu barvu loreal, s odporem, a vzpomínala na pohodičku u Měchurové. Klídek, hudba, časopis. A mám tam teď fleky!!!!! A mám strašný vztek, když vidím načančanou Schillerku. ![]()
ionicera nojo Schillerka, ta by mohla dělat online kurzy...![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí