999 No to je paradicka! Navíc máš podobné punčochy jako malamala, to jsou body navíc;-).
Zlákala seš ještě na něco?
999 No to je paradicka! Navíc máš podobné punčochy jako malamala, to jsou body navíc;-).
Zlákala seš ještě na něco?
Díky všem :-).
Karja Jsou to podkolenky ze stejné kolekce. Od včerejška přemýšlím, že si ještě něco objednám :-).
999 Kup si tyhle. Ja bych je strasne chtela, ale v zivote bych je nemela kam vzit.![]()

999husty.
Takhle jsem si ty saty predstavovala nakombinovany.
Luna Jako do školy asi ne, ale tak nějak normálně? Jak já říkám na nákup do Billy? Nebo na nějakej tvůj výlet za kulturou? Do Prahy?
999 No jako na tvým místě by mě hodně svrbely prsty si ještě něco přiobjednat, je to vyloženě pro tebe:-D.
Karja Fakt ne. Ja si porad rikam, ze jednou opustim barak, ale uz jsem prestala verit.
Rodicak plynule presel do rakoviny, ta plynule do covidu a uz jsem zavrena 8 let. Skrine narvany cos satama a ani ty nevytaham.![]()
Luna No jako je fakt, že toho máš dost, to by mi bylo taky líto těch věcí. Ale přijde mi, že zrovna ty šaty co teď postujes z módy nevyjdou;-). No jo, teď nastane ta doba homeofficu, v tom lepším případě. Jako to je děsný no, když to takhle píšeš:-D
Luna uplne Te v tech satech vidim. Na vernisaz Tvych obrazu nebo komiksu jak delany
Lunataky moznost. Ovsem vernisaz v galerii, nejaka oslava, parfusraz....MOznosti je spousta
999 pekne! :)
999 ach...
999 hezke... a to se prodava takle vcelku? mne se to na webu hm zdalo, jako ze prodavaj, jen ten pruhlednej vrsek
999 pekný moc..! a zajímá mě to samé jako razorblade - to máš ten průhledný vršek na čemsi jiném?
razorblade Pavlena To je jen ta průsvitná zástěra přes úplně jednoduchý černý šaty.
Luna Ty si kup a nos je normálně ven, klidně i do školy. Budeš v nich vypadat super
. Já mám podobné, už jsem se sem v nich jednou fotila.
no tak když 999 ,tak já taky,ovšem není to zdaleka tak dobrý jako ona...jo a šmejdím v té kolekci ještě...![]()

999 Super! Já se přiznám, že jsem do nich nakonec taky šla, ale jako Ty je teda zdaleka vystajlované nemám. A ty podkolenky jsou taky úžasný, mám chuť to od Tebe sprostě okopírovat. :D
Maureen Na webu mě ta sukně úplně minula, ale na Tobě vypadá skvěle!
Tak já teda taky, ale je to jen fotka za účelem zaznamenání šatů, zatím totálně nedotažené. Kdyby někdo váhal, třeba mu to pomůže. :)

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.