mnum mně trvá 10 minut to umývání, tak to samo nee, ale sušení je hlavně věc kvalitního fénu. jestli si dobře pamatuju z fotek Karja máš opravdu hustý vlasy, to bych půl hodině klidně věřila, já to jednou měla v ruce (myla, sušila a natáčela vlasy jiné ženské s neuvěřitelnýma vlasama proti těm mým pěti chlupům), ale ty tři chlupy pěti řadama v délce po ramena, i když jsou hodně nasákavý, za deset minut vysušíš hravě.
Co jste si dnes koupili/y?
razorblade bodejť, vona je královna naší domácnosti
( a to jsem vlastně vytěsnila, že to zlovolný štěně mi ty dlouhý vlasy žralo).
viktorka_od splavu já mám právě fén, co moje kadeřnička, mohla bych sušit na vyšší výkon, ale toho už se bojím ( žehličku pak stejně použít musím).Opravdu se mi v nich drží dost vody a kupodivu je to horší v létě než v zimě. A nejlíp jsem kdy vypadala v mikádu s ofinou, ale zcela vyžehleným a tam jsem na tom časově byla kolem 50 minut obden a žehličkou úprava denně, furt mi to někdo cpe, ať to dám zase na Umu, ale už nechci obětovat tolik času. Hodně let hledám účes, který by šel z těch divno vlnek a zatím nic :)
Jestli vlasy schnou rychle nebo pomalu závistí od toho jak moc jsou porézní.
Tady to máte hezky vysvětlené.
Není zač ![]()
Eh, to teda čumím. Já mám vlasy vysušené za tři minuty ![]()
Pinot Noir ty máš ale od pohledu právě ty hladké nenasákavé vlasy..Zu žehlička když už tak v jiný den než mytí a fénování, to bych taky nedala (ani vlasy:-) podpořit vlnky difuzérem by nešlo?
viktorka_od splavu no určitě jo, mně by po půlhodině sušení shořely ![]()
Catherinne dik, to mi presne sedí aj s tým leskom a objemom a typom produktov (krémové fakt nemôžem, mám ich potom ťažké a splihle). Idem ešte skúsiť tie testy ![]()
viktorka_od splavu nešlo, nešlo, ta jemnost popře veškerou pravidelnost vln a bohužel žehlička je nutná i po fénu, jako kdyby mi byl výzor jedno, tak ne, ale ani s těma dlouhejma, lesana jak vyšitá a na to nemám
ale pravidelně vlsy stříhám a drží:)
Pinot Noir no počkej, jak mám krátký, tak teď během asi 10 minut také! Těch 30 bylo myšleno u dlouhých :)
Kdysi tomu, chodila ke mě slečna, vlasy fakt do pasu, kterou jsem foukala hodinu a půl. To bylo strašný. Takový vlasy nechceš ani na práci, ani na hlavě.
Zu nepravidelnost vln jsem prohlásila za úmysl
totálně blbá je akorát délka nad ramena, kdy tím vlněním mám vlasy ostříhané na rovno na každé straně jinak dlouhý, děsnej trapas:-)
Catherinne tak ona je asi chtela?
continuity už taky na tu mikinu koukám, je dobrá
Mne by se byla libila jedna s napisem Perfectly imperfect, jen mela divnou barvu.
Kokoska no ona je chtěla, protože se chodila foukat do kadeřnictví. Říkala, že doma nikdy. Byl to typ slečny na hezké chvilky, tak asi si to mohla dovolit. Protože tohle za tři stovky fakt nefoukáš. Ale je to tak deset let zpátky.
Pinot Noir tři minuty?!
u mě to taky trvá, mám vlasy husté a celkem dlouhé, umeju, půl hodiny nechám schnout a deset minut foukám. Krátké sice byly hned vyfoukané, ale zase jsem je musela tvarovat, tak to vyšlo nastejno. Celkem mě překvapilo, když jsem byla u švagrové, měly jsme v plánu za čtvrt hodiny vyrazit a ona si šla umýt vlasy. Stihla to v pohodě![]()
Catherinne dekuji za clanek, uz vim ze mam vlasy s nizkou poreznosti, ten popis je presny na to co mam na hlave
Evaeva no fakt, sundám z hlavy ručník, pročísnu to a než rozmotám kabel fénu, tak si kolikrát musím vlasy znovu namočit, protože už mi nad ušima uschly okapy ![]()
Pinot Noir věřím, ale nechápu![]()
Catherinne super odkaz, diky. Konecne vim, proc kdyz venku mrholi nebo je mlha, zacnou moje vlasy vodu ze vzduchu nasakovat
maj proste pory!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí