Hwi No co na to rict...Odpoledne jdu skicovat.![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Maureen Vypadáš super :-).
Hwi Sluší ti moc a aspoň je na té tvé fotce lépe vidět, jak ta zástěra vypadá :-).
Hwi
taky paráda. Kde jste je ulovily? Ptám se jen ze zvědavosti, ne, že bych je chtěla kupovat.
Hwi Neboj, doplnky ti dokreslim. Co bys rada? Havrana, lisku, kostru pava nebo neco ostrejsiho?
(su dnes tak vtipna omg
)
Hwi Díky. Jo, zaujme, ale není to nic pro mě :-D, bohužel. Mašle, kanýry atp. jsou pro mě tabu. Nemám na to postavu, ani nejsem ten správný typ víla
.
rozarka ooooo,děkuji,červenám se a těší mě to![]()
a všem ostatním díky,jste milé...
Luna To zní všechno skvěle, já to nechám na Tvé ctěné vůli, protože to vždy zajistí nejlepší výsledek. ;) Jo a ty květované šaty si pořiď, úplně Tě v nich vidím s paletou v ruce před velkoformátovým plátnem, barvy na obraze se slévají s těmi na šatech a za obrovským oknem směrem do zahrady zapadá krvavé slunce.
![]()
Maureen fakt moc pekny!
Maureen teď zrovna přemýšlím, jestli ses náhodou tak o 15 let nesekla, když jsi psala ve vedlejším vlákně ročník.. sluší ti to
notna razorblade dík
bram ...to se hezky čte,děkuji ti
Hwi No to bych nekdy chtela fakt zazit!![]()
![]()
Saty uz nejsou, uf.![]()
Maureen Je boží, na produktovce jsem ji ani nezaregistrovala. To se mi líbí hrozně moc!!!
Maureen no ty mi pomáháš no... ![]()
Ale jako strašně se mi líbí ty černé madeirové šaty, ale tuhle cenu za ně fakt nedám..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí